1. Home
  2. Vesti
  3. Ferrari priprema specijalnu verziju modela 812 Superfast
Ferrari priprema specijalnu verziju modela 812 Superfast
0

Ferrari priprema specijalnu verziju modela 812 Superfast

174
0
Podelite sa prijateljima:

Nova varijanta Versione Speciale trebalo bi da bude predstavljena tokom proleća. 

Enriko Galijera, šef Ferrarija za marketing, objavio je da stiže specijalno izdanje modela 812 Superfast, mada ova najava nije bila namenjena za kompletnu javnost. U duhu Scuderije Galijera je poslao snimak nekolicini kupaca Ferrarija i obavestio ih o planovima za stvaranje ovog novog automobila, no video je nekako dospeo u javnost, te planovi italijanske marke nisu više pod velom tajne.

Ništa se ne zna o tome šta će zaista Ferrari ponuditi sa novitetom. Očekuje se da to bude niz unapređenja kako bi taj automobil bio još sposobniji na stazi, a neki čak povlače poređenje sa AMG-ovim Black Series izdanjima. Veruje se da će nova varijanta imati i više snage od standardnog 812 Superfast, pa tako nekolicina italijanskih medija navodi da će automobil raspolagati sa više od 820 ks.

Pojavila se i glasina da bi Ferrari mogao da vrati u upotrebu značku GTO. Poslednji model „propinjućeg konja“ sa ovom oznakom bio je 599 GTO iz 2012. godine. I taj automobil bio je GT sa velikim V12 motorom, kao i 812 Superfast.

Ferrari nije precizirao kada će se odigrati premijera noviteta, ali je Enriko Galijera u svom obraćanju naveo da će se to dogoditi u naredna tri meseca.

AutoRepublika 

(174)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments