1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Cybertruck – prvi primerci stižu do kraja godine
Tesla Cybertruck – prvi primerci stižu do kraja godine
0

Tesla Cybertruck – prvi primerci stižu do kraja godine

573
0
Podelite sa prijateljima:

Prvi čovek Tesle, Ilon Mask, potvrdio je na društvenoj mreži Twitter da je Cybertruck spreman za proizvodnju. 

Prilikom nedavnog gostovanja u podkastu kod Džoa Rogana, Mask je potvrdio da je neophodno da se izmene dimenzije Cybertrucka, odnosno da je potrebno da se smanji za 3%, i da će tada biti odgovarajuće veličine. Sada je kazao da je video finalno izdanje ovog modela i sugerisao da je „dizajn odličan“.

Cybertruck bi trebalo da se proizvodi u Teslinoj fabrici u Teksasu, ali ovaj pogon je i dalje u izgradnji. Očekuje se da će proces montiranja električnog pikapa početi pre kraja godine, što je u skladu sa najavom Maska u Roganovom podkastu, da veruje da će do kraja godine uspeti da isporuče prve primerke Cybertrucka.

Nedavno se pojavila i glasina da Tesla priprema manju, kompaktniju varijantu Cybertrucka. Mask je do sada više puta potvrdio da se razmatra i ova opcija, zbog specifičnosti evropskog tržišta.

Ilon Mask je predstavio Cybertruck na manifestaciji u novembru 2019. godine. Prilikom prezentacije i demonstriranja čvrstine stakla na automobilu, došlo je do pucanja stakla, što je delimično pokvarilo utisak sa cele premijere. No, ni to nije omelo Teslu da primi ogroman broj narudžbina za nesvakidašnji Cybertruck.

AutoRepublika 

(573)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments