1. Home
  2. Vesti
  3. Šef Ferrarija podneo ostavku
Šef Ferrarija podneo ostavku
4

Šef Ferrarija podneo ostavku

674
4
Podelite sa prijateljima:

Izvršni direktor Ferrarija, Luis Kamiljeri, podneo je ostavku. 

Ovaj potez dolazi potpuno neočekivano, i njegova ostavka stupa momentalno na snagu. Ferrari je saopštio da se Kamiljeri povukao zbog „ličnih razloga“, mada nije jasno koji je konkretan povod za odlazak iz kompanije. Kamiljeri je ujedno napustio i sve ostale pozicije u Ferrariju.

Sada već nekadašnji prvi čovek Scuderije nedavno je otkrio da je pozitivan na Covid-19 i da će zbog toga biti hospitalizovan. Nakon kratkog lečenja u bolnici, 65-godišnji Italijan otpušten je kući i trenutno se oporavlja u svom domu.

The Wall Street Journal javlja da će mesto izvrnog direktora Ferrarija privremeno pripasti Džonu Elkanu dok se ne nađe adekvatna zamena za Kamiljerija. Luis je na čelo Ferrarija stao 2018. godine. U svojoj izjavi za javnost kazao je da je uveren da za ovu marku tek dolaze lepe godine.

„Moje divljenje izvanrednim muškarcima i ženama iz Maranela na njihovoj posvećenosti i strasti sa kojom pristupaju svemu što rade nema granice. Ponosan sam na mnoga dostignuća ove kompanije od 2018. godine“, stoji u saopštenju Kamiljerija. On je dodao da je bila najveća privigelija rukovoditi Ferrarijem.

Džon Elkan se zahvalio Kamiljeriju na njegovom predanom radu u kompaniji iz Maranela i poželeo mu da uživa sa porodicom u penziji.

AutoRepublika 

(674)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

odlican naslov, isticem kandidaturu za njegovo upraznjeno mjesto!

J4ZZ3R

Akcionari Ferrrija iz Pazara su uz tebe!

Don

Sve vas volim:)

moron

U pravu si, ne postoji mogućnost lake softverske pretrage komentara.