1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Ko kaže da Daciijin Duster ne može biti atraktivan?! (GALERIJA)
Ko kaže da Daciijin Duster ne može biti atraktivan?! (GALERIJA)
3

Ko kaže da Daciijin Duster ne može biti atraktivan?! (GALERIJA)

17.37K
3
Podelite sa prijateljima:

Pogotovo kada ga se dočepa tjunerska kuća Prior Design. 

Iako smo navikli da vidimo dela ovog tjunera nastala od raznih modela nemačkih premijum marki, ovaj put su se pozabavili jednim vozilom za široke narodne mase. No, treba imati u vidu da je sve ovo samo digitalni render, dakle ne postoji neki izrađeni primerak.

Na renderu vidimo detaljne izmene ovog rumunskog SUV-a. Osim što mu se klirens „istopio“, tu su i druge velike promene kod tjuniranog Dustera. Napred je nova rešetka, potpuno drukčiji i agresivniji odbojnik koji poseduje i spliter. Pogled sa boka nam ipak ukazuje na siluetu originalnog Dustera, mada sve to sada izgleda značajno atraktivnije.

Prior Design je intervenisao i na zadnjem delu vozila. Pored izmenjenog odbojnika, ovde se nalaze i dvostruki završeci izduvnih cevi, kao i difuzor. Sve to čini tjunirani Duster potpuno drugačijim automobilom naspram serijske verzije…

Šta bi se moglo naći ispod haube? Pa, ako ostanemo dosledni onome što Dacia odnosno Renault nude, ovakav Duster bi najverovatnije pokretao 1,3-litarski benzinac sa 150 ks.

Ipak, za sada je ovaj Duster samo predmet mašte. No, pokaže li se potražnja za prikazanim SUV modelom, nema sumnje da će se Prior Design baciti i na praktični deo posla.

AutoRepublika 

(17371)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Zsphere

Top!

Miki

Ma ne boli Duster spolja nego unutra 😁

Mladen Cadjenovic

Uf,vrhunski auto,jedinstvenog izgleda…