1. Home
  2. Vesti
  3. Ilon Mask najavio dolazak redizajniranog Cybertrucka?
Ilon Mask najavio dolazak redizajniranog Cybertrucka?
1

Ilon Mask najavio dolazak redizajniranog Cybertrucka?

258
1
Podelite sa prijateljima:

Šef Tesle potvrdio je na Twitteru da će uskoro prikazati modifikovani Cybertruck. 

Ipak, ne treba očekivati da Tesla značajno odstupi od nesvakidašnjeg dizajna koji krasi njihov pikap. Vizuelnih i estetskih promena bi trebalo da bude, ali one će pre biti suptilne, nego evidentne. Ono na čemu je američka marka morala da poradi, to je veličina samog vozila.

U prethodnih nekoliko meseci stigle su brojne kritike na račun Tesle da je Cybertruck isuviše veliki, te da bi vozilo manjih dimenzija isto tako ispunjavalo većinu zahteva, te da bi bilo lakše za manevrisanje u urbanim sredinama.

Tesla je već ranije potvrdio da će doći do izmena kada je reč o veličini samog automobila. Tada su naveli da će serijsko izdanje Cybertrucka biti kraće za 152 mm, i da će biti uže za 25 mm. Ali, u tipičnom Teslinom maniru posle je stigao niz suprotnih izjava, tako da je nemoguće osloniti se na neku tvrdnju i predvideti šta će Amerikanci zaista da predstave.

Mask je na društvenoj mreži Twitter objavio da će premijera redizajniranog iliti modifikovanog Cybertrucka biti kroz nekih mesec dana. Šta to znači i kako će izgledati novo predstavljanje unapređenog Cybertrucka ostaje da se vidi.

Uostalom, Ilon Mask je više puta do sada ponovio ideju o pikapu kompaktnijih dimenzija za evropsko tržište, te je moguće da će u narednom periodu videti i takvu varijantu namenjenu kupcima sa ove strane Atlantskog okeana.

AutoRepublika 

(258)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ma, greh je u bilo čemu dirati ovaj vanvremenski dizajn …