1. Home
  2. Vesti
  3. Prve fotografije: Restilizovan Nissan Navara
Prve fotografije: Restilizovan Nissan Navara
0

Prve fotografije: Restilizovan Nissan Navara

185
0
Podelite sa prijateljima:

Nissan Navara je poznati japanski pikap kamionet koji se s uspehom takmičio i takmiči se na tržištima Evrope, Azije, Australije i Južne Amerike. Sada je ovaj kamionet, izvorno predstavljen za modelnu 2014. godinu, podvrgnut procesu nužnih tehničkih unapređenja. Pored toga, sprovedene su i stilske modifikacije, koje su dobrodošle, jer pikap šest godina nije bio predmet nikakvih ažuriranja tog tipa.

Nissan je već dozvolio da javnost dođe u prvi kontakt s osveženom Navarom, tokom prezentacije razvojnog plana kompanije, a sada je i publikacija Headlightmag, s Tajlanda, došla u posed i posledično objavila prvu špijunsku fotografiju obnovljenog pikapa Nissana.

Model aktuelne generacije – Nissan Navara

Njuška obnovljene Navare će izgledom biti bliskija onom što vidimo na većem Nissanu Titanu, namenjenom kupcima na američkom tržištu. Novajlija će, dakle takođe posedovati masivnu rešetku hladnjaka s dosta hroma oko nje.

Iako aktuelna generacija Navare nije pristutna u Americi (ali ni u Rusiji), stari Nissan Frontier se i dalje nudi „preko bare“. Pored maske hladnjaka, inoviran će biti i izgled odbojnika i prednjih svetlosnih grupacija.

Nissan Titan

Pre restilizacije, kupci s azijskog kontinenta su mogli da pazare varijantu koju pogoni dvoipolitarski turbodizel motor, ali sada to više neće biti slučaj, jer će odlukom uprave Nissana, i oni biti u prilici da uživaju u modernijem 2,3-litarskom agregatu koji sagoreva naftu, a dolazi iz francuskog Renaulta.

Evropljani tu privilegiju imaju već poduže vreme, nezavisno od toga da li su kupci Navare ili Renaulta Alaskana. Treći njihov rođak (sa sela), Mercedes-Benz X Klase je kao mlad, zbog izrazite nepopularnosti među klijentelom, povučen u invalidsku penziju.

Ostale pojedinosti koje prate predstavljanje noviteta, biće javno dostupne onda kada proizvođač i oficijelno odluči da skine veo s Navare. U svakom slučaju, taj momenat stiže pre 2021. godine, a mi ćemo biti tu da podelimo muštuluk s vama.

AutoRepublika

(185)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments