1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes priprema tri nova „plug-in“ hibrida
Mercedes priprema tri nova „plug-in“ hibrida
0

Mercedes priprema tri nova „plug-in“ hibrida

207
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes u hibridnoj ofanzivi.

Nemačka marka se priprema za lansiranje tri nova „plug-in“ hibridna modela ovog meseca, počev od objave na korporativnoj Facebook stranici. Sudeći po videu, Mercedes planira da predstavi „plug-in“ hibridne verzije GLA, CLA i CLA Shooting Brakea.

Sva tri modela su bazirana na istoj arhitekturi i dele identičnu porodicu motora, tako da nije bilo teško da se hibridni sklop prilagodi za svaki od njih. Novi hibridi iz Štutgarta će izvesno koristiti identične pogonske sisteme, što znači da Mercedes neće imati problema da ih lansira u isto vreme.

More ways to electrify your life! March 2020.

Gepostet von Mercedes-Benz am Samstag, 29. Februar 2020

Stavljanje u ponudu „plug-in“ hibridne verzije najmanjih i najpriuštivijih modela Mercedesu takođe pruža da postavi sjajne brojke što se flotne efikasnosti tiče, kao i efikasno cenovno pozicioniranje. Ovi elektrifkovani Mercedesi će biti najjeftinija opcija za one koji žele primerak s „trokrakom zvezdom“ s hibridnim pogonom, što je zapravo i najveća ciljna grupa kupaca.

Svestrana CLA/GLA platforma čini osnovu kako za potentne 45 AMG primerke, tako i ekološki podobne hibride. AMG verzije CLA i GLA nude impresivne performanse i luksuz u kompaktnom paketu. Hibridne varijante će pokušati da ponove uspeh Afalterbaha, ali uz strategiju koja podrazumeva impresivnu efikasnost pre nego „lude“ performanse.

Ovaj potez će svakako pomoći proizvođaču iz Štutgarta u tranziciji ka elektrifikaciji game, uz pružanje podrške električnom EQ Electric SUV konceptu, čiji će kasniji izdanci apelovati na ekološki osvešćene kupce. Da li je klijentela spremna da usvoji priuštive „plug-in“ hibridne modele, vreme će pokazati, a jedno je sigurno – konkurencija pomno prati ono što Mercedes radi.

AutoRepublika

(207)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments