1. Home
  2. Vesti
  3. Audi predviđa lošiju prodaju u ovoj godini uprkos odličnom kvartalu za nama
Audi predviđa lošiju prodaju u ovoj godini uprkos odličnom kvartalu za nama
0

Audi predviđa lošiju prodaju u ovoj godini uprkos odličnom kvartalu za nama

102
0
Podelite sa prijateljima:

Profitonosna poslovna jedinica koja operiše u sastavu gigantske nemačke Volskwagen grupe, Audi očekuje skromniji obim prodaje u 2020. spram prethodne godine, uprkos odličnim rezultatima postignutim tokom jula, avgusta i septembra, navodi Automobilwoche u nedeljnom izdanju, pozivajuće se na izvršnog direktora plemenite marke, Markusa Dismana.

“Verujem da u godišnjim okvirima, nećemo moći da nadoknadimo težak pad prodaje koji je zabeležen tokom aprila i maja, uprkos tome što naši trgovci rade zaista odličan posao,” rekao je on.

U dosadašnjem toku godine se kao najbolji prodajni mesec za premijum proizvođača iz Nemačke, iskristalisao septembar,  Posebno dobro se pokazala tražnja u najmnogoljudnijoj državi sveta. Shodno tome, Disman je izrazio veru u to da će se na kraju godine, kada se presaberu prodajne cifre, predstavnici Audija radovati povodom rezultata u Kini. On se nada blagom rastu prodaje na tamošnjem tržitu.

AutoRepublika

(102)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments