1. Home
  2. Vesti
  3. VW odustao od gradnje fabrike u Turskoj! Ni reči o drugoj lokaciji
VW odustao od gradnje fabrike u Turskoj! Ni reči o drugoj lokaciji
0

VW odustao od gradnje fabrike u Turskoj! Ni reči o drugoj lokaciji

181
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen je odlučio da napusti ideju gradnje nove fabrike, kojoj smo se nadali i mi i Bugari, i čini se pola Balkana, a koja je bila već viđena u Turskoj, preneo je danas nemački časopis koji se bavi biznis stranom automobilske industrije Automobilwoche. Nemački novinari su se pozvali na insajdere, odnosno osobe iz kompanije.

Inače, rukovodstvo Volkswagena je u još u oktobru prošle godine odlučilo da stopira dalje radnje na realizaciji odluke o izgradnji fabrike u Turskoj, a kao razlog za pauzu u nastavku aktivnosti je navedena vojna operacija koju su u Siriji pokrenuli potomci Otomanske imperije.

Niko iz Volkswagena nije bio „u fazonu“ da prozbori koju reč s novinarima na ovu temu.

U međuvremenu, nemački konglomerat je juče objavio da će nemačke fabrike završiti s prinudnom primenom prakse skraćenog radnog vremena, koja je bila iznuđena globalnim širenjem zaraze. Shodno tome, proizvodnja se vraća u normalu, odnosno ubrzava se.

Ni reči o eventualnom izboru alternativne lokacije za gradnju fabrike, ako je izvorni plan uopšte aktuelan i dalje.

AutoRepublika

(181)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments