1. Home
  2. Hedonizam & Adrenalin
  3. Tjuning
  4. Prodaje se Mercedes E320 u pikap izdanju (GALERIJA)
Prodaje se Mercedes E320 u pikap izdanju (GALERIJA)
2

Prodaje se Mercedes E320 u pikap izdanju (GALERIJA)

711
2
Podelite sa prijateljima:

Postoji ona izreka da ne postoji loš publicitet, pa svako skretanje javnosti na sebe je dobro za biznis. Ne znamo da li bi se baš složili sa takvom tvrdnjom, ali nema sumnje da mnogi proizvođači traže razne načine da skrenu pažnju na sebe.

Jedan takav slučaj stiže iz Amerike gde se u prodaji nalazi Mercedesov model E320 u pikap  izdanju, a kao što je poznato nemački proizvođač vozila nikada nije nudio takav automobil u fabričkom izdanju. Za njegovu preradu se postarala nemačka firma Binz Karosserie, koja je poznata po veoma visokoj završnoj izradi i luksuznim detaljima, a ponuđeno vozilo je bilo izloženo u prodajni salon u gradu Atlanta (savezna država Džordžija).

Konačan proizvod možda deluje kao jedno od vozila koje viđamo za vožnju cveća na sahranama, ali je salon odlučio da ga iskoristi za ličnu promociju tako što je na njemu pisalo ime biznisa. Kupac kaže da je Binz Karosserie započeo posao na karavanu, a zatim odsekao krov sa prtljažnika i produžio dužinu za 74 cm. Na taj način ovaj E320 je zadržao četvoro vrata i prostor za pet osoba, ali i pored toga pruža dovoljno dugačak tovarni prostor.

Oni koji su imali prilike da vide ovaj Mercedesov pikap kažu da je kvalitet toliko visok da je teško poverovati da ga Mercedes lično nije proizveo. Automobil takođe poseduje dosta premijum detalja kao što su Bose audio sistem, automatski klima uređaj i grejače u prednjim sedištima.

Kao što mu ime kaže, ovaj E320 pokreće 3,2-litarski V6 benzinac sa 221 ks, a snaga se prenosi na zadnje točkove preko petostepenog manuelnog menjača. Automobil je do sada prešao 23.000 milja (36.800 km), a tražena cena je 59.900 dolara.

AutoRepublika 

(711)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Opet amaterizam. Ccccc…
Da mi se ne ljuti Yankee, ali prerada na pickup se može mnooogo skladnije uraditi.
U Evropi.
comment image
comment image

Yankee

Ova prerada je i uradjena u Evropi. Binz Karosserie je nemacka firma.