1. Home
  2. Vesti
  3. Da li je ovo test vozilo Ford Bronco pikap kamioneta?
Da li je ovo test vozilo Ford Bronco pikap kamioneta?
0

Da li je ovo test vozilo Ford Bronco pikap kamioneta?

153
0
Podelite sa prijateljima:

Dok javnost očekuje da Ford debituje sa svojim terenskim modelom Bronco, što će se desiti u ponedeljak, teško da može da prođe ijedan dan, a da Ameri ne osvanu s nekom novom pričom o ovoj legendi američke automobilske industrije. Ford je još pre dve godine najavio njegov povratak posle dugogodišnje pauze, a premijeru originalno zakazanu početkom ove godine je odgodila premijera novog modela korona virusa. Od tada su internetom kružile mnoge špijunske fotografije, ali i zvanične, one koje je sam proizvođač plasirao.

Ovih dana se pojavila i informacija da će Bronco biti dostupan i kao pikap kamionet. Vest je preneo Automotive News, koji kaže da američki gigant želi da Bronco postane poseban podbrend, u čiju ponudu bi se ubrajali tradicionalni terenac u verziji sa dvoje i četvoro vrata, zatim manji model Bronco Sport i na kraju novi pikap kamionet.

Bronco prve generacije (1966. – 1977.) se mogao naručiti u ovom izdanju dok su naslednici, koji su se proizvodili sve do 1996. godine, pružali samo SUV školjku sa mogućnošču da se zadnji deo krova skine. Novitet će takođe imati identičnu opciju, ne samo sa krovom već i sa vratima, kako bi parirao popularnom Jeep Wrangleru.


Ova vest je takođe podsetila medije i na nepoznati Fordov prototip model iz 2017. godine koji možete da vidite iz priloženih slika. Tada se verovalo da proizvođač testira skraćeno izdanje modela F-150 Raptor sa dvoje vrata koji nikada nije ugledao proizvodne trake i serijsku proizvodnju, ali sada se veruje da je ovo bila takozvana testna mula Bronco pikapa.

Izraz u originalu napisan kao „Mule“ što inače znači „mazga“, se uobičajeno koristi u Americi za vozila koja se koriste tokom testiranja platforme i tehnologije noviteta, a što je ukomponovano sa školjkom nekog drugog modela, pa iako vozilo sa slike na prvi pogled deluje kao F-150, on bi zapravo mogao da bude Bronco.

Bilo kako bilo, kada novitet debituje u ponedeljak, ponuda će se zasnivati samo na terencu sa dvoje i četvoro vrata, dok bi potencijalni pikap kamionet mogao da stigne nešto kasnije. Pitanje je samo kako bi takva ponuda oštetila potražnju za već postojećim pikapima kao što su Ranger i F-Series, ali kako nijedan od njih nije dostupan u verziji sa dvoje vrata šanse su velika da ne bi smetali jedan drugome.

AutoRepublika

(153)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments