1. Home
  2. Video
  3. Alfa Romeo danas slavi 110. rođendan, pratite proslavu uživo! (VIDEO)
Alfa Romeo danas slavi 110. rođendan, pratite proslavu uživo! (VIDEO)
5

Alfa Romeo danas slavi 110. rođendan, pratite proslavu uživo! (VIDEO)

216
5
Podelite sa prijateljima:

Danas, u 15:30, počeće manifestacija povodom obeležavanja 110. rođendana italijanskog proizvođača. 

Očekuje se da Alfa prvi put javno izloži model Giulia GTA, ali se veruje da će biti još nekih pikanterija. Po svemu sudeći na proslavi će se pojaviti i Alfini vozači u Formuli 1 – popularni Kimi Raikonen, i domaći as Antonio Đovinaci.

Ipak, van proslave interesantnije je ono što ćemo moći da čujemo. Poznavajući dosadašnju tradiciju italijanske marke, najverovatnije ćemo danas imati prilike da vidimo još nešto sem pomenute performantne Giulije.

Moguće je da će to biti serijska varijanta modela Tonale o kojem se govori duže vreme, ili možda neko novo ažuriranje za dvojac Giulia-Stelvio. Za očekivati je i više informacija o budućnosti Alfe, pogotovo nakon spajanja sa PSA grupacijom.

Proslavu možete pratiti na YouTube-u, a link je ispod:

(216)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

5 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
don

toooooooooo, a dje torta? moze li jedan komad?

moron

Ja pomislih da ćeš ti da vodiš dogadjaj 🙂

Don

Hahah, dobra!

Don

Mas pater, došao sam na zadnje 2 minute, zaboravio….

Don

Bar sam napravio kolač-tortu povodom 110 godina,dok se ohladi 2h u frizideru, pa ak stignem da napišem na njoj AR110. Umorio sam se pravo…a vruće, 30c. Gola voda.mrzim rođendane, što bi reko Mrgud iz štrumfova.

Izmenjeno 3 godine pre od strane Don