1. Home
  2. Video
  3. BMW E46 M3 CSL vs. Audi RS4 B5 (VIDEO)
BMW E46 M3 CSL vs. Audi RS4 B5 (VIDEO)
1

BMW E46 M3 CSL vs. Audi RS4 B5 (VIDEO)

1.46K
1
Podelite sa prijateljima:

Carwow je priredio još jedno odmeravanje legendarnih automobila. 

U ovom slučaju „na crti“ su se našli BMW E46 M3 CSL i Audi RS4 B5. BMW-ov model već je postao klasik, pogotovo u ultralaganoj CSL varijanti gde je primenjena žestoka dijeta, te je ova verzija lakša za čak 110 kilograma od standardne. Pokreće ga 3,2-litarski atmosferski redni šestak koji razvija 365 konjskih snaga. Valja napomenuti i da ovaj model koristi automatski menjač kao i da poseduje launch mode.

Naspram njega Audi RS4 B5 koristi 2,7-litarski biturbo V6 agregat koji raspolaže sa 381 konjskom snagom.  Pored toga, Audi ima i quattro pogon, ali i daleko veću masu od konkurenta.

Ko je pobedio u ovom uzbudljivom okršaju pogledajte na snimku:

(1461)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Poslednja prava „trojka“, nakon E46 BMW je izgubio kompas što se tiče ovog segmenta.