1. Home
  2. Vesti
  3. Geely Atlas preoblikovan u pikap kamionet Remote FX
Geely Atlas preoblikovan u pikap kamionet Remote FX
0

Geely Atlas preoblikovan u pikap kamionet Remote FX

251
0
Podelite sa prijateljima:

Geely je iznenada sertifikovao zanimljiv automobil na matičnom, kineskom tržištu. Pred nama je interesantan pikap kamionet nastao na osnovama krosovera Geely Boyue Pro, što je u stvari revidirana verzija, nama poznatijeg SUV-a po imenu Atlas.

U sertifikacionoj dokumentaciji je kamionet nazvan Remote FX, dok je rešetka hladnjaka s amblemom potpuno originalna. Kineski mediji su već naveli da se kompanija Geely opredelila da lansira novu marku „Remote“, s ozbirom da se proizvođač automobila nije u prošlosti bavio sklapanjem komercijalnih vozila. Međutim, na poklopcu prtljažnika tek sertifikovanog noviteta, i dalje je vidljiv ambelm matične firme Geely.

Novi pikap kamionet je zadržao samonoseću karoseriju, a čak je i razmak između osovina jednak kao kod donora s povišenom pozicijom sedenja, i iznosi 2.670 milimetara. Zadnji prepust je kod pikapa znatno duži, što je bilo nužno jer je dužina vozila povećana sa „krosoverovih“ 4.519 milimetara na pikapovih 4.905 mm.

Gelly Remote FX2 stražnjica

Masivni zadnji stubovi repriziraju siluetu bazičnog SUV-a dok je zadnji zid smešten neposredno iza naslona drugog reda sedišta. Teretni prostor je dugačak 1.125 a šriok 1.230 milimetara. Sudeći prema numeričkim karakterima iz sertifikacione prijave, nosivost pikap kamioneta Geelija iznosi samo 540 kilograma.

Remote FX će pokretati turbobenzinski, četvorocilindarski motor čija zapremina dostiže samo 1,8 litara, a snaga, cifru od 184 „grla“. Oprema novog kamioneta je bogata. Na popisu iste se nalazi sistem kamera za pun nadzor nad zbivanjima oko vozila, adaptivni tempomat, naplaci izrađeni od lake legure, a koji u prečniku imaju 18 inča. Najveća brzina pikap kamioneta iz Kine iznosi 150 km / h.

Prema inicijalnim i neproverenim informacijama, očekuje se da premijera novajlije bude upriličena u nekom trenutku pre nego što dočekamo Novu godinu.

AutoRepublika

(251)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments