1. Home
  2. Vesti
  3. Lamborghini prelomio, odustaju od učešća na auto-salonima
Lamborghini prelomio, odustaju od učešća na auto-salonima
0

Lamborghini prelomio, odustaju od učešća na auto-salonima

247
0
Podelite sa prijateljima:

Italijanski proizvođač doneo je odluku da više ne učestvuje na salonskim automobilskim manifestacijama, već će se umesto toga fokusirati na manje događaje koji će biti usmereni ka direktnoj komunikaciji sa kupcima. 

Šefica Lamborghinija za marketing i komunikacije, Katja Bazi, potvrdila je da auto-saloni nisu više deo fokusa tog brenda. „Rešeni smo da postignemo intimniji odnos sa kupcem, a to nije moguće izvršiti putem izlaganja na takvim manifestacijama“, kazala je Bazi.

To bi značilo da je model Sian poslednji Lamborghini koji je publika mogla ekskluzivno da vidi na nekom automobilskom salonu. Bazijeva je dodala da takve manifestacije imaju svoju draž, jer omogućavaju posetiocima da odjednom vide veliki broj novih modela. „Ali vremena se menjaju, internet i društvene mreže su značajno izmenile pristup automobilskim salonima“, kazala je Katja Bazi.

Ona je potvrdila da će umesto izlaganja na velikim automobilskim feštama širom sveta, Lamborghini održavati male događaje namenjene potencijalnim kupcima i naravno novinarima. Na tim manifestacijama „razjareni bik“ će prikazivati i svoje nove modele.

Bazijeva je istakla da Lambo mora staviti akcenat na želje svojih kupaca „koji traže intimno iskustvo i kontakt tet-a-tet“. Ona nije kazala kada će biti održan prvi ovakav specijalizovani događaj niti koji će automobil biti tada predstavljen.

No, po svemu sudeći glavni kandidat za takvu premijeru je definitivno Aventador SVR, model o kojem se priča već neko vreme.

AutoRepublika 

(247)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments