1. Home
  2. Life
  3. Tehnologija & IT
  4. Android Auto muzički plejer koji ćete voleti
Android Auto muzički plejer koji ćete voleti
1

Android Auto muzički plejer koji ćete voleti

612
1
Podelite sa prijateljima:

Realno, retko ko od nas je zadovoljan plejerom koji standardno ide uz pametni mobilni telefon. Odličnih alternativa ima dosta, a sada je pristigla aplikacija kojoj vredi dati šansu, posebno ukoliko info-zabavni sistem vašeg vozila ima Android Auto funkciju .

Fermata Media Player nije samo audio, već je i video plejer a ono što je najbolje u svemu što dolazi s podrškom za Android Auto.

U ponudi kao „open-source“ aplikacija s potpuno direktnim korisničkim interfejsom, Fermata vam omogućava da reprodujete media fajlove u fasciklama, tako da imate potpunu kontrolu nad vašom datotekom. Postoji nekoliko drugih Android Auto muzičkih plejera koji mogu da upravljaju lokalnim datotekama, ali Fermata obećava uglađeno korisničko iskustvo od jedne do druge, uz podršku za omiljen sadržaj i plejliste, CUE i M3U plejliste, obeležen sadržaj (bookmarks), nasumično reprodukovanje i funkcije ponavljanja.

Pored toga, korisnici Androida mogu konfigurisati audio efekte i brzinu reprodukcije za svaku numeru i folder, što može da bude korisno ukoliko želite personalizovanu postavku vezanu za neku pesmu.

Sve ove karakteristike su dostupne i kod Android Auta, a najbolje od svega je što ovaj novi muzički plejer dolazi s podrškom za komande na volanu. Drugim rečima, možete kontrolisati reprodukciju muzike na volanu, bez da dodirujete displej info-zabavnog sistema.

Kada instalirate aplikaciju, treba takođe da pokrenete fermata-auto-control APK instaler da bi se omogućile komande na volanu i instalirate AA Phentype Patcher u cilju ostvarivanja Android Auto iskustva. Kompletni detalji su na oficijelnoj GitHub stranici.

Jedna od najboljih stvari u vezi s Fermatom je što dolazi s podrškom za video, mada uvek treba imati u vidu da puštanje video klipova tokom vožnje ne samo kažnjivo već i ekstremno opasno.

Fermata zahteva Android 6.0 ili noviji, što znači da većina korisnika ne bi trebalo da ima problema s instalacijom. Ispratite kompletne instrukcije na GitHub stranici da biste omogućili sve funkcije aplikacije.

AutoRepublika

(612)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Esam ja jedini što još sluša kompakt CeDe, eventualno empe3 uz naravno radio dok vozim??