1. Home
  2. Vesti
  3. Veliki lančani sudar na auto-putu nakon isključenja za Dušanovac
Veliki lančani sudar na auto-putu nakon isključenja za Dušanovac
6

Veliki lančani sudar na auto-putu nakon isključenja za Dušanovac

632
6
Podelite sa prijateljima:

Veliki udes na auto-putu kroz Beograd posle isključenja za Dušanovac. 

Lančani sudar se dogodio oko 13:30 u pravcu ka centru Beograda, u krajnjoj levoj traci. Na osnovu fotografija koje smo dobili sa lica mesta može se zaključiti da je u nesreći učestvovalo 7-8 vozila, a tačan razlog zbog kojeg je došlo do sudara nam je u ovom trenutku nepoznat.

Zbog nesreće se stvorila veća gužva i kilometarska kolona na auto-putu u pravcu ka centru prestonice i Novom Beogradu. Na terenu su ekipe policije i hitne pomoći, kao i kamioni za odnošenje oštećenih vozila.

AutoRepublika 

(632)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

6 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Tužno za videti.

TNT

A sve bi bilo drugačije da su svi imali zAjEB…😀😀😀

Zvezdan Božinović

Iako svestan ograničenja sistema, veliki sam obožavalac AEB-a

moron

🙂

D_C

Iskreno, s obzirom na opstu kulturu, narocito za volanom, cast izuzecima, cudi me da se ovo ne desava svaki dan.

Zoca

U pravnim drzavama i zbog ucestvovanja u tuci odredjuje se zastitna mera u vidu zabrane upravljanja motornim vozilom.Srbistan vise ne zasluzuje ni taj naziv ,jer imam informaciju da trenutno i Kazahstan ima bolji standard.