1. Home
  2. Vesti
  3. PSA seli proizvodnju jednog modela u Opelovu fabriku
PSA seli proizvodnju jednog modela u Opelovu fabriku
1

PSA seli proizvodnju jednog modela u Opelovu fabriku

261
1
Podelite sa prijateljima:

Nemački dnevni list Handelsblatt javlja da je PSA grupacija rešila da preseli proizvodnju jednog modela u Opelovu fabriku u Riselshajmu. 

Pomenuti automobil trebalo bi da se „preseli“ u Opelov pogon sredinom naredne godine. Iako nemački list ne daje preciznije informacije o kom modelu se radi, tvrde da je u pitanju četvorotočkaš postavljen na EMP2 platformu.

Ovu arhitekturu koristi veliki broj modela PSA grupacije, pa je teško doneti zaključak koji od njih bi mogao da se proizvodi sa druge strane Rajne. Handelsblatt navodi da je u pitanju automobil „kompaktnih dimenzija“, što znači da je u pitanju vozilo C ili B segmenta.

Novinari iz Nemačke kontaktirali su Opel za zvaničan komentar u vezi ovih navoda, ali su iz njihove pres službe dobili mlak odgovor. „Uskoro ćemo objaviti detaljne informacije u vezi sa investicijama u fabrici u Riselshajmu, kao i o rasporedu proizvodnje vozila“, stoji u zvaničnom saopštenju Opela.

Šta se tačno događa saznaćemo u narednim danima, ali očigledno da je počelo „mešanja karata“ prouzrokovano ili možda požureno zbog krize u vezi sa korona virusom.

AutoRepublika 

(261)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Der neue Astra??