1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 7 redizajn od marta 2019.
BMW serije 7 redizajn od marta 2019.
0

BMW serije 7 redizajn od marta 2019.

715
0
Podelite sa prijateljima:

Perjanica u BMW gami trenutno živi svoju šestu reinkarnaciju a zvanično je predstavljena u 2016. godini.

G11/G12 generacija serije 7 na tržištu nastupa sa jasnom namerom postavljanja standarde u svojoj klasi, pre svega u oblastima lake konstrukcije, vozne dinamike, komfora i luksuza, inteligentne konektivnosti i najnovije tehnologije u putničkoj kabini.

Aktuelna serija 7 je uvela neke nove tehnologije u serijske automobile poput: upravljanja putem gestova  (Gesture Control), bežično punjenje (Wireless Charging), “info-zabavni” ključ (Display Key), BMW laserska svetla sa funkcijom koja sprečava zaslepljavanje drugih učesnika u saobraćaju (BMW Laserlight i BMW Selective Beam), pametnu asistenciju u vožnji (Driving Assistant). U ponudi je svoje mesto našla i aktivna maska hladnjaka.

Prema nekim stavovima, serija 7 nikada nije ispunila očekivanja u pogledu prevlasti nad konkurentskom S klasom, koja se i dalje smatra liderom segmenta. Ipak, mnogi vlasnici serije 7 navode da je njihov automobil remek-delo i da predstavlja značajan korak napred u odnosu na F01 prethodnika.

BMW je u jeku pripreme unapređene verzije svog najluksuznijeg sedana, čiji je debi zakazan za početak 2019. Kao i kod svake restilizacije, blage izmene će obuhvatiti spoljašnost i unutrašnjost vozila, ali BMW je pripremio i neka tehnološka unapređenja. Agregat u V8 rasporedu, označen sa 750i dobiće čak 465 konjskih snaga, na osnovu modifikacija kojima je podvrgnut N63 motor. Pored toga, 740i će dobiti priliv snage, zahvaljujući revidiranom trolitarskom B58 agregatu, koji će isporučivati 335 konjskih snaga.

Za sledeću godinu, planiran je i novi model BMW 745e, a koji će u paleti, zameniti još uvek aktuelni 740e, kojeg smo vozili u Andaluziji (rubrika Hedonizam i adrenalin). Prema našim izvorima iz Minhena, nov model će raspolagati sa oko 390 ks, a posedovaće hibridnu postavku koja uključuje isti dvolitarski benzinac, dok će elektromotor doživeti prirast izlazne snage. Baterije će biti nove, sa većom energetskom gustinom, veoma nalik onima ugrađenim u novi BMW i3 kao i i3S.

Nove boje, trimovi i kožne opcije enterijera će biti predmet ponude u redizajniranoj seriji 7.

 

(715)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments