1. Home
  2. Vesti
  3. Top 10 za 2018. po Consumer Reportsu
Top 10 za 2018. po Consumer Reportsu
2

Top 10 za 2018. po Consumer Reportsu

497
2
Podelite sa prijateljima:

Consumer Reports je izašao sa novih 10 pobednika za 2018. godinu. Uručene su nagrade za automobile po klasama, a parametri su pouzdanost, zadovoljstvo kupaca i rezultati na „kreš“ testovima.

Svaki od ovih automobila je prošao rigorozna ispitivanja i procene u Auto Test Centeru Consumer Reportsa. Vozila su podvrgnuta pod minimalno 50 različitih ispitivanja. Renomirano izdanje je iskoristilo i svoju ekspertizu da predvidi stvari poput potencijalne pouzdanosti tokom eksploatacije, kao i iskustvo vlasnika. Na kraju, evo prvih deset po klasama:

Kompaktni automobil: Toyota Corolla

Kompaktni „zeleni“ automobil: Chevrolet Bolt

Kompaktni „luksuzni“ automobil: Audi A4

Automobil srednje (Mid-Size) veličine: Toyota Camry

Automobil pune (Full-Size) veličine: Chevrolet Impala

Minivan: Toyota Sienna

Kompaktni SUV: Subaru Forester

Luksuzni kompaktni SUV: BMW X3

SUV srednje veličine: Toyota Highlander

Kamionet pune veličine Ford F-150

(Automobili su u američkoj klasifikaciji po segmentima).

Dok se očekivalo da se Toyota Camry i F-150 nađu na listi, ima i par iznenađenja. Ispred takvih imena kao što su Toyota Prius i Nissan Leaf, našao se Chevrolet Bolt, dominirajući u svim aspektima (po CR-u). Vremešna Toyota Sienna predstavlja još jedan interesantan izbor, s obzirom da je konkurencija bila oličena u svežijim Chrysler Pacifici i Hondi Odyssey. U segmentu luksuznih vozila. Audi A4 je odneo naslov u kompaktnoj kategoriji, dok je BMW po nekima napravio iznenađenje, pobedivši u klasi luksuznih SUV modela.

Izvor: Consumer Reports

(497)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
hercegovac

Da li je moguce da nema Lexusa? Čudno!

Srbenda

Ma,meni cudno da nema Golfa i Pasata