1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. BMW X5 s uvećanim „bubrezima“ najavljuje neminovno (VIDEO)
BMW X5  s uvećanim „bubrezima“ najavljuje neminovno (VIDEO)
3

BMW X5 s uvećanim „bubrezima“ najavljuje neminovno (VIDEO)

837
3
Podelite sa prijateljima:

Samo je pitanje vremena.

BMW je odlučio da se dizajnerski orijentiše na hipetrofirane maske hladnjaka na svojim modelima. Ovo rešenje baš i nije osvojilo srca ljubitelja automobila, ali Bavarci očigledno ne haju mnogo za to. Upravo osvežena serija 5 je dobila veće „nozdrve“, a kada četvrta generacija X5 bude restilizovana, i njene će porasti. Da bi nam predstavio neizbežno, TheSketchMonkey YouTube kanal je odlučio da vizualizuje popularni SUV s većom maskom hladnjaka, uz redizajnirani anfas i neke druge detalje.

TheSketchMonkey je započeo prikaz s aktuelnom generacijom X5, a zatim je postepeno preoblikovao prednji deo. Očigledno je iskoristio smernice BMW i4 Concepta, koji izgleda prilično spreman za serijsku proizvodnju.

Pravljenje prostora za veće „bubrege“ neminovno „gura“ ostale elemente anfasa prema bočnim ivicama. Ovo donjoj sekciji pruža implementaciju manje uglovanih formi. BMW takođe usvaja uža kućišta farova i elegantniji bočno profil. Karakterna linija koja se nalazila ispod ručki vrata pre nego što se pružala preko zadnjih lukova točkova, sada ide „kroz“ ručke.

BMW je četvrtu generaciju X5 lansirao krajem 2018., s tim što su performantne varijante usledile 2019. Još uvek smo par godina daleko od potpuno novog X5, mada bi i tokom redovnog ciklusa restilizacije „nozdrve“ mogle da se uvećaju.

AutoRepublika

(837)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Don

Gabor, kamion, dno dna. Teška mrcina nesposobna za bilo sta i u takvu nužno staviš krkana od motora za takvog vozaca, motor isti gazda, a taj glup ko k al para ima, jer danas otpad iz nekadašnjeg društva ima para dok srednja klasa tj radnička nema, a u doba druga Tita je bilo drugačije.

s mile

ako se ovo radi za rad Kineskog tržišta svaka im čast, mislim da će u Evropi pasti bar malo prodaja zbog ovakvog grila….

Dikh tu kava

До ј.ја, овај васкрсо Николу Симића, јбт..