1. Home
  2. Vesti
  3. Kako je Pirs Brosnan „ubedio“ Aston Martin da mu pokloni automobil (VIDEO)
Kako je Pirs Brosnan „ubedio“ Aston Martin da mu pokloni automobil (VIDEO)
0

Kako je Pirs Brosnan „ubedio“ Aston Martin da mu pokloni automobil (VIDEO)

880
0
Podelite sa prijateljima:

Tokom 2000-ih, filmska franšiza o čuvenom agentu 007 je trebalo da dobije svoje 20. izdanje – „Die Another Day“. Ovaj film je ujedno bio četvrti i poslednji s Pirsom Brosnanom u ulozi Džejmsa Bonda. Takođe, trebalo je da označi povratak Aston Martina, koji nije bio protagonista još od filma „Goldeneye“ (DB5).

Naravno, ideja o britanskom tajnom agentu koji sedi za volanom britanskog superautomobila je bila velika vest. Još od „Goldeneyea“, BMW je bio više nego zadovoljan time što je obezbeđivao vozila za Bonda, poput ikone Z8. „Die Another Day“ je bila šansa za V12 Vanquish da napravi sjajnu marketinšku kampanju. Stvar je u tome što je Pirs Brosnan zapravo morao da ubedi Aston Martin da mu pokloni jedan model kao kompenzaciju.

U opuštenom intervjuu s Esquireom, Brosnan govori o njegovim filmovima, ulozi Džejmsa Bonda i izazovima koje je imao tokom role 007. Naravno, tema o Aston Martinu je bila prva na redu, a glumac objašnjava da je bio prilično siguran da će dobiti jedan primerak. Nakon svega, trebalo je da „radi kao crnac“ za film, a učešće čuvenog proizvođača u filmu je trebalo da znači da može da „potroši“ jedan automobil.

Ipak, to nije slučaj, a kada je to otkrio, Brosnan je čak rekao da nije prilazio blizu tom automobilu tokom pres konferencije. Njegov agent, naravno, razradio je sve „varijante“ i pretpostavljamo obavio neke „polupreteće“ pozive. Na kraju, Aston Martin je popustio i kreirao personalizovani „ručno rađeni za Pirsa Brosnana“ Vanquish.

Nažalost, upravo automobil koji je tako želeo nestao je februara 2015. tokom požara koji je zahvatio njegovu kuću u Malibuu u Kaliforniji. Sve što je ostalo je par pločica koje su počivale na vratima…

AutoRepublika

(880)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments