1. Home
  2. Vesti
  3. Nezadovoljan radnik „parkirao“ kamion na gazdin Ferrari
Nezadovoljan radnik „parkirao“ kamion na gazdin Ferrari
2

Nezadovoljan radnik „parkirao“ kamion na gazdin Ferrari

3.01K
2
Podelite sa prijateljima:

Postoji više verzija o tome šta se zapravo desilo.

Na fotografijama može da se vidi Volvo kamion koji je „zgazio“ Ferrari GTC4Lusso u pristaništu. Različite su tvrdnje zašto je došlo do ovog „sudara“.

Objava na Redditu, koja se čini da je prva na ovu temu, opisuje tipičan klasni sukob u kojem je vlasnik kompanije navodno odlučio da prestane da plaća svoje vozače, pa je jedan od njih „parkirao“ kamion na gazdin Ferrari i jednostavno ga ostavio tamo. Međutim, čini se da to ipak nije tačno.

Ekipa iz Tire Meets Roada je istražila stvari i pronašla neke druga objašnjenja. Izgleda da se vozač kamiona suočavao s otkazom, pa je uzvratio tako što je uništio Ferrai svog šefa.

Tire Meets Road je takođe pronašao komentar na Facebooku, koji je ostavio neko ko tvrdi da radi za dotičnu kompaniju. Ta osoba tvrdi da je vozaču bio obećan nov kamion ali je navodno njegov odnos prema poslu bio problematičan pa je čitava stvar propala. Kao i u ostalim verzijama, i u ovoj na kraju nezadovoljan radnik „gazi“ GTC4Lusso.

Sudeći po učinjenoj šteti, Ferrari bi možda mogao da bude popravljen, ukoliko osiguravajuća kompanija ne smatra da je ovaj „propeti konjić“ previše skup za popravljanje, tako da bi mogao da bude otpisan. Na fotografijama šteta izgleda uglavnom kozmetičke prirode, ali trag ulja koji se pruža pored vozila nagoveštava mogućnost ozbiljnijih mehaničkih problema.

Sem blagog oštećenja odbojnika, kamionu očigledno ništa ne fali, što naravno ne čudi.

AutoRepublika

(3008)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Vlasnik firme i Ferrarija je nas covek.
Nije bas retkost da ne placaju vozace na vreme. Cale mi je bio kamiondzija pa sam cuo dosta horor prica kako nasi vlasnici ne placaju vozace, nije retkost da im vozaci zbog toga ostave kamione u nekoj vukojebini i ne kazu gde su to uradili.

Renault Terminator

Citam tekst i prolazi mi kroz glavu da su ovo neki nasi..a Mile ih zna😁.
Da,nasi poslodavci su zlo,tako je i ovde u Austriji a cujem i svuda drugde po stranim zemljama,cast izuzecima ali to je ogromna manjina.Vecinom je to stoka i prevaranti koji iskoriscavaju i izrabljuju sopstveni narod.