1. Home
  2. Sajmovi
  3. Šef Stellantisa obavestio predsednika Francuske o proizvodnim planovima Peugeota za EV
Šef Stellantisa obavestio predsednika Francuske o proizvodnim planovima Peugeota za EV
2

Šef Stellantisa obavestio predsednika Francuske o proizvodnim planovima Peugeota za EV

156
2
Podelite sa prijateljima:

Pored našeg Perice Rajkovića, otvaranju Salona automobila u Parizu je prisustvovala još najmanje jedna značajna figura. U pitanju je predsednik Francuske Emanuel Makron koji je s posebnom radošću obišao postavku Peugeota, gde ga je dočekao Karlos Tavarez kao izvršni direktor ogromne transatlantske korporacije Stellantis.

Zanemarujuću toplo i kurtoazno ćaskanje dvojice moćnih lidera, jednog iz privrede, a drugog iz politike, važno je napomenuti da je privrednik obavestio političara o namerama marke Peugot da budućih dvanaest novih modela električnih automobila budu sklapani u postojbini marke. Pored Tavareza, predsednika Francuske je na istom mestu toplom dobrodošlicom počastio i Džon Elkan, takođe jedan od vrhovnih rukovodilaca Stellantisa.

Na Makronovo pitanje o tome kada će se s proizvodnjom tih dvanest noviteta započeti, Tavarez je odgovorio pomalo neodređeno, rečima da će se to dogoditi „u bliskoj budućnosti“. Podsetićemo da je u to tuce EV uključeno i više veoma atraktivnih modela, uključujući i „električni heč s oznakom 308, kao i njegova karavanska varijanta, a isto tako i veoma popularnog mutanta s indeksom 408“.

Za proizvodnju ovih vozila će se postarati osoblje Stellantisa koje za hleb zarađuje znojeći se u Miluzu.

AutoRepublika

(156)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Pa, što nema našeg Pekija na ovim fotografijama ? Šta će nam taj Mak(a)ron i Karlo ?
😊

TheStig

Ovog Makrona treba poslati u Sibir zajedno sa onim klovnom Bajdenom.