1. Home
  2. Vesti
  3. Ford Mustang GT sada sa više snage
Ford Mustang GT sada sa više snage
0

Ford Mustang GT sada sa više snage

572
0
Podelite sa prijateljima:

Stara izreka kaže da „od viška glava ne boli“, pa se Amerikanci posebno drže takve logike kada je reč o automobilima. Snage nikada nije dovoljno bez obzira o koliko velikoj cifri je reč, a to znaju i sami proizvođači. Fordov velikan Mustang GT se već može naručiti sa fantastičnim petolitarskim V8 „Coyote“ agregatom koji razvija 460 konjskih snaga, a za one koji žele još nekoliko „grla“ po pristupačnoj ceni pomoć je na putu.

Performantna divizija kompanije je nedavno predstavila novi paket po ceni od samo 1.275 američkih dolara koji je rezultirao u dodatnih 19 „konja“. Na taj način Mustang razvija 479 konjskih snaga i 594 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dok je modifikovanjem kompjuterskog programa „izvučeno“ dodatnih 57 Nm obrtnog momenta na samo 2.000 obrtaja kolenastog vratila.

Američki proizvođač vozila je uspeo u toj nameri zahvaljujući većoj usisnoj grani, prezetoj iz modela Bullitt, a ova opcija nije predviđena samo za novi Mustang, već se nudi i vlasnicima modela iz 2018. i 2019. godine, koji mogu da je naruče bez da izgube fabričku garanciju u trajanju od tri godine ili 57.600 kilometara (zavisno od toga šta prvo istekne).

Ovaj paket će biti dostupan kupcima i vlasnicima već postojećih Mustanga do kraja tekuće godine.

AutoRepublika

(572)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments