1. Home
  2. Vesti
  3. Procurile fotografije novog Nissana X-Trail
Procurile fotografije novog Nissana X-Trail
2

Procurile fotografije novog Nissana X-Trail

1.55K
2
Podelite sa prijateljima:

Fotografije koje su nekako našle svoj put do interneta pre zvanične premijere ukazuju nam na to kako će izgledati nova generacija X-Traila.

Zapravo, ono što možemo videti jeste model Rogue, mada je u suštini u pitanju isti automobil sa malim izmenama u zavisnosti od toga na kom tržištu se prodaje.

Na osnovu ovih pomalo mutnih fotografija možemo momentalno zaključiti da će nadolazeći X-Trail biti daleko drugačiji model od aktuelnog izdanja, bar kada je reč o izgledu. Nissan je očito preuzeo neke od stilskih elemenata koje smo videli kod novog Jukea i primenio ih na većem SUV-u.

Uprkos činjenici da je prednji deo vozila potpuno promenjen u odnosu na trenutni model i odlikuje ga jedan avangardniji pristup, zadnji deo automobila ostao je bez nekih velikih i interesantnih izmena.

U kabini je naravno došlo do neophodne modernizacije. Iako je na slikama gotovo sigurno najbogatiji paket opreme, može se kazati da enterijer deluje atraktivno. Vidimo digitalnu instrumentalnu tablu, potom veliki ekran za kontrolisanje informativno-zabavnog sistema, postavljen povrh centralne konzole.

Pohvalno je što Nissan nije eliminisao sve prekidače sa centralne konzole, jer njihovo prisustvo omogućava lakši pristup određenim opcijama. U dnu vidimo i prostor namenjen za beskontaktno punjenje mobilnih telefona.

Što se tiče palete motora i dalje nema nikakvih zvaničnih informacija. Rogue i X-Trail u prošlosti su koristili različite agregate, tako da ćemo na podatke o ovome morati da sačekamo predstavnike japanske marke.

AutoRepublika 

(1553)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ne dopadaju mi se ona prednja dupla svetla, kao da je Škoda Kamiq.
A ni „savremen“ dizajn centralne konzole me ne oduševljava. Šta ću kad sam mator. U duši svakako.

S mile

Slazem se. Meni se ove nove SUV Skode bas ne svidjaju. Farovi itd.. Prednji deo…