1. Home
  2. Vesti
  3. Fudbalska reprezentacija Srbije i Eko Serbia na istom terenu
Fudbalska reprezentacija Srbije i Eko Serbia na istom terenu
0

Fudbalska reprezentacija Srbije i Eko Serbia na istom terenu

171
0
Podelite sa prijateljima:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, saopštio je spisak igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji. Konferencija za novinare održana je na EKO pumpi, ispred sedišta kompanije EKO Serbia, simbolično, na travnatom terenu.

EKO Serbia, kao zvanični partner Fudbalskog saveza Srbije, bio je domaćin skupa na kome su saopštene vesti koje zanimaju celu naciju, ko će zaigrati za nacionalni tim.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić izjavio je: „Ekipa je već napravila veliki uspeh plasmanom na Svetsko prvenstvo. Pokušaćemo našu zemlju da predstavimo na najbolji mogući način, a želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su nas podržavali i tokom kvalifikacija i sada kada smo na puti za Mundijal. Igrači koje sam odabrao u ovom trenutku, za mene i moj tim saradnika su najbolji izbor i verujemo da će uložiti maksimum da u Rusiji svi zajedno ostavimo pozitivan utisak.“

Roberto Karahannas, Mladen Krstajić i Vuk Radović

Roberto Karahanas, generalni direktor grupacije za domaće i internacionalno tržište, izrazio je svoje pozitivne utiske zbog učešća Srbije na Svetsko prvenstvu u fudbalu upotrebivši izraz grčkog porekla axiokratia. Prevod potiče od grčkih reči axia, što znači zasluga i reči kratos koja označava državu ili vladanje, čime je izrazio duboko uverenje da se naša reprenzentacija plasirala na bazi zasluga. Karahanas takođe nije zaboravio ni da spomene veliki razvojni put fudbala u Srbiji tokom poslednje decenije – ulaganja u timove i infrastrukturu, što je rezultiralo odličnim rezultatima ne samo prvog tima seniorske reprezentacije, već i mladih reprezentacija Srbije (U19, U20 i U21). Pored igrača koji će braniti boje Srbije u Rusiji, ima mnogo mladih fudbalera koje, kako je primetio, ulivaju veliku nadu igrajući za renomirane klubove širom sveta. Svoj govor je zaključio činjenicom da je Srbija pronašla pravi proizvod po kome će postati poznata u svetu – fudbal.

 „Nismo samo zvanični sponzor Fudbalske reperezentacije već i navijač broj jedan.  Kao ponosni partner, u narednom periodu obući ćemo EKO pumpe u navijačke boje. Biti odgovoran član društva i negovanje zdravog takmičarskog duha su bitni delovi identiteta naše grupacije, te je potpuno prirodno da svesrdno ulažemo u promociju sporta koji najbolje reprezentuje našu zemlju, i zajedno sa svojim potrošačima navijamo za naše sportiste svim srcem“ izjavio je Vuk Radović, generalni direktor kompanije EKO Serbia.

U duhu predstojećeg Mundijala, EKO Serbia je za korisnike EKO Smile klub kartice lojanosti pripremio ekskluzivne navijačke rekvizite sa grbom FSS koji ih očekuju na svim EKO pumpama, kao i duple poene danima kada naš tim bude nastupao.

(171)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments