1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Renault Kangoo stiže do kraja godine
Novi Renault Kangoo stiže do kraja godine
0

Novi Renault Kangoo stiže do kraja godine

267
0
Podelite sa prijateljima:

Naravno, posle Kangooa imaćemo priliku da vidimo njegovog blizanca iz Mercedesovog portfolija, model Citan. 

Ako se uzme u obzir moderni tržišni ciklus automobila, onda je aktuelni Kangoo pravi dinosaurus, jer je na tržište stupio davne 2007. godine. Renault već neko vreme radi na novoj generaciji koja bi trebalo da bude prezentovana do kraja tekuće godine.

Francuzi planiraju da prvo predstave varijantu koja igra ulogu komercijalnog vozila, a onda i putnički model. Kada je reč o samom dizajnu, očekuju se velike izmene u odnosu na aktuelnu iteraciju. Renault je najavio novi stil sa konceptualnim izdanjem koje smo videli prošle godine.

Očekuje se da novi Kangoo ima značajno agresivniji izgled sa više oštrih linija u dizajnu eksterijera. Klizna vrata koja je Kangoo uveo u ovaj segment, ostaće naravno i kod treće generacije.

Naravno, Mercedesov Citan koristiće veći deo delova i komponenti kao i Kangoo, s tim da će imati nešt drugačiji stil, kao i da će enterijer biti izmenjen u odnosu na francuski model.

Kangoo 3, kao i njegov nemački blizanac, biće isprva dostupni sa benzinskim i dizel agregatima, ali je u planu da bude ponuđena i potpuno električna verzija.

Renault Kangoo će za razliku od konkurenata Peugeota Rifter i Citroena Berlingo, i dalje biti sastavljan u Francuskoj, dok se navedeni modeli proizvode van te zemlje.

Sigurno je da će Renault ponuditi i jeftiniju varijantu modela Kangoo, koja će imati manje opreme i lošiju završnu obradu, a taj automobil trebalo bi da bude plasiran u Evropi kao Dacia Dokker.

AutoRepublika 

(267)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments