1. Home
  2. Vesti
  3. Abarth pojednostavljuje gamu i povišava cene
Abarth pojednostavljuje gamu i povišava cene
2

Abarth pojednostavljuje gamu i povišava cene

627
2
Podelite sa prijateljima:

Abarth znatno pojednostavljuje svoj asortiman za narednu modelnu godinu. Od početka godine, brend nudi samo jedan model u katalogu, 695.

Pokretan je 1.4 motorom od 180 konjskih snaga sa petostepenim manuelnim menjačem. Povlačenje iz kataloga 595 (165 KS) logično povećava ulaznu cenu za sportski gradski automobil na više od 30.000 evra.

Abarth takođe stavlja tačku na različite nivoe opreme. Abarth 695 je sada dostupan u jednoj konfiguraciji sa punim nivoom opreme. Automatski klima uređaj, navigacioni sistem, ksenonski farovi i crne kožne presvlake su dodati osnovnoj opremi sportskog automobila (auspuh Monza, radar za rikverc, senzor za kišu i svetlo, koža/alkantara/karbon, perforirani kočioni diskovi, …).

Tri prethodno opciona paketa (Style, Tech i Turismo) su direktno integrisana u listu standardne opreme. Stoga više ne postoji nikakva individualna opcija, osim sive Record, crne Scorpione i bele Gara boje po ceni od 550 evra. U ponudi je samo nova narandžasta boja Rally.

Početna cena hečbeka kreće od 32.000 evra, što znači da je Abarth 695 skuplji za 2.000 evra u poređenju sa martom prošle godine. Verzija bez krova je sa svoje strane fakturisana na 35.000 „evrića“.

Knjiga narudžbi je već otvorena. Kao i mnogi proizvođači, marka sa znakom škorpije je „kažnjena“ produženim rokovima isporuke. Moći će da isporuči samo 200 primeraka Abartha 695 u prvom kvartalu naredne godine. Pedeset u narandžastoj boji, isto za sivu Record i sto jedinica u crnoj Scorpione. U junu 2023. prvi čisto električni Abarth će stići u prodajne salone.

AutoRepublika

(627)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Sasa

Jadan i bedan auto svakako.

moron

“ … sa petostepenim manuelnim menjačem …“

Pomislih da je greška u pisanju. Ali, proverih i … Nije 😊