1. Home
  2. Vesti
  3. Ford Bronco – odložena premijera
Ford Bronco – odložena premijera
0

Ford Bronco – odložena premijera

147
0
Podelite sa prijateljima:

Koronavirus pravi haos u Evropi, sportska takmičenja su stopirana, uvode se karantini a SAD su suspendovale letove na Stari kontinent. Ipak, uticaj COVID-19 je stigao čak do Mičigena.

„Država žderavca“ je lokacija gde će biti proizvođen novi Ford Bronco. Rasni SUV s karoserijom na šasiji će se sklapati uporedo s Ranger kamionetom, a premijera koja je trebalo da se održi sledeće nedelje, otkazana je.

Portparol Forda, Mark Trubi, za Detroit News je izjavio da će novi datum premijere biti određen čim to bude moguće, ali nije ulazio u dodatne detalje zbog neizvesnosti oko pandemije COVID-19. Naravno, Ford bi mogao da postavi fotografije rivala Jeep Wranglera, zajedno sa specifikacijama, kao što su uradili brojni proizvođači sa „ženevskim“ premijerama.

U igri su modeli s dvoje i četvoro vrata a po Detroit Newsu, verzija s kratkim međuosovinskim rastojanjem će krenuti s prodajom u Mičigenu pre kraja 2020. Takođe, za očekivati je turbo motorizaciju.

Bilo da se radi o 2,3-litarskom EcoBoostu kao ulaznom agregatu, ili 2,7-litarskoj jedinici iz iste porodice za bolje performanse na asfaltu i teškom terenu, ovaj SUV srednje veličine ima adute za komercijalni uspeh u segmentu u kojem suvereno vlada Jeep. S obzirom na to da Land Rover Defender koristi samonoseću karoseriju, Wrangler za sada nema istinskog rivala. Dobro, pričamo o veoma „uskoj“ kategoriji vozila.

Treba imati u vidu da će Bronco biti vezan za američko tržište, tako da poređenje može da se vrši s brojkama koje je Wrangler ostvario „preko bare“. U kalendarskoj 2019., prodata su 228.042 primerka ovog modela, što je manje u odnosu na 2018. (240.032). Ukoliko Ford Motor može da dostigne 100.000 u prvoj godini proizvodnje, Jeep bi zasigurno osetio manje „tržišno parče“.

AutoRepublika

(147)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments