1. Home
  2. Vesti
  3. Čitav vozni park pronađen na dnu reke (VIDEO)
Čitav vozni park pronađen na dnu reke (VIDEO)
0

Čitav vozni park pronađen na dnu reke (VIDEO)

1.17K
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon skutera u Roni, evo i automobila koji su se našli na dnu reke, uz dva motocikla.

YouTuber DallyMD voli da traga za razno-raznim stvarima ispod vode, uključujući i izgubljeno blago. S jednim prijateljem, odlučio je da ispita dno reke u Florida Kizu, kraj mosta koji je popularan kod ronilaca. Ideja je bila da se pronađe gomila GoPro kamera, telefona i slinih stvarčica. Naravno, takvi predmeti su otkriveni, ali uz njih su se ronioci susreli s automobilima i dva motocikla, kao i potonulim čamcem.

Naravno, automobili nisu u baš najsjajnijem stanju. Zahvaljujući činjenici da se nalaze potopljenu u slanoj vodi, metal je doživeo ubrzan proces raspada. Većina vozila izgleda kao švajcarski sir, dok se po njima protežu zelene alge, što otežava njihovu identifikaciju.

Krovovi su prva stvar koja je otišla. Na jednom je ogibljenje ostalo nadživelo ostatak vozila, a sudeći po lisnatim oprugama pozadi, verovatno je reč o kamionetu, što i objašnjava činjenicu da je bio otporniji u odnosu na ostale.

Čak i ukoliko neko dobije dozvolu da izvuče potopljena vozila iz reke, šteta koju su pretrpela ih čini dobrim samo za otpad. Pored toga, ne bi bilo nimalo čudno da je dobar deo korišćen u kriminalnim aktivnostima.

AutoRepublika

(1174)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments