1. Home
  2. Vesti
  3. Karlos Tavarez je „Čovek godine u automobilskoj industriji“
Karlos Tavarez je „Čovek godine u automobilskoj industriji“
0

Karlos Tavarez je „Čovek godine u automobilskoj industriji“

220
0
Podelite sa prijateljima:

Portugalac koji se nalazi na čelu PSA grupacije okitio se prestižnim priznanjem.

Zajedno sa nagradom „Svetski automobil godine“, u brojnim kategorijama nalazi se i odlikovanje za ličnost koja se posebno istakla u automobilskoj industriji. Ove godine čast da se okiti tom titulom dobio je Karlos Tavarez.

Žiri koji je prvom čoveku PSA grupe dodelio nagradu ima 86 članova iz 24 zemlje, a priznanje će Tavarezu biti uručeno 8. aprila, pred sam početak Salona automobila u Njujorku.

To što je menadžer iz Portugala dobitnik laskavog odlikovanja nije ništa čudno, jer iza sebe ima fenomenalnu godinu u poslovnom smislu. Tavarez je uspeo da ispregovara spajanje sa FCA alijansom, i to na takav način da je jasno da će PSA iapk voditi glavnu reč u tom novom industrijskom braku.

Osim toga, brendovi u okviru same PSA grupacije su stabilni, a posebno se ističe činjenica da je decenijski gubitaš – Opel, uspeo da ostvari profit!

„Rezultati govore sami za sebe. Njegov smiren, dostojanstven, skroman i krajnje efikasan pristup istakao ga je ispred drugih menadžera. U središtu njegovog uspeha je razumevnaje za potrebe kupaca, uz istančan osećaj za biznis. Šlag na tortu je to što u svemu tome uspeva da bude i dobar momak“, stoji u saopštenju žirija.

Tavarez je tek drugi dobitnik ovog priznanja, jer je nagrada ustanovljena 2018. godine. Prošle godine, posthumno, odlikovan je Serđo Markione.

AutoRepublika

(220)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments