1. Home
  2. Vesti
  3. Salon automobila u Njujorku odložen zbog korona virusa
Salon automobila u Njujorku odložen zbog korona virusa
0

Salon automobila u Njujorku odložen zbog korona virusa

107
0
Podelite sa prijateljima:

Korona virus je uspeo da nanese štetu još jednom auto-salonu, ovaj put onom u Njujorku. No, za razliku od organizatora manifestacije u Ženevi, njujorška manifestacija nije otkazana, već samo odložena – za avgust. 

Dakle, Salon automobila u Njujorku neće početi u aprilu, već na leto i trajaće od 28. avgusta do 8. septembra. Predsednik asocijacije koja organizuje ovaj događaj, Mark Šinberg, rekao je medijima da je odluka bila dobro promišljena i da je u ovom trenutku to sasvim logičan postupak.

„Želimo da zaštitimo zdravlje posetioca, izlagača i organizatora. Naš moto je show must go on, tako da verujemo da će novi datum održavanja auto-salona zadovoljiti i izlagače, ali i posetioce“, stoji u saopštenju za javnost koje je potpisao Mark Šinberg.

Kako će se ovo odraziti na premijere koje je trebalo da vidimo u Njujorku, ostaje još da se vidi. Većina proizvođača koji su najavili debije svojih noviteta za Salon automobila u Ženevi, nakon otkazivanja manifestacije predstavili su svoje modele putem interneta.

Poslednje informacije kažu da je u SAD registrovano najmanje 647 slučajeva obolelih od novog soja korona virusa, dok broj preminulih iznosi 28.

AutoRepublika 

(107)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments