1. Home
  2. Vesti
  3. Salon automobila u Ženevi apeluje na izlagače da izvrše medicinske provere osoblja
Salon automobila u Ženevi apeluje na izlagače da izvrše medicinske provere osoblja
2

Salon automobila u Ženevi apeluje na izlagače da izvrše medicinske provere osoblja

134
2
Podelite sa prijateljima:

Organizatori Salona automobila u Ženevi su su zamolili izlagače koji dolaze iz oblasti zaraženih koronavirusom da provere da nema eventualnih simptoma kod osoblja pre nego što se upute u Švajcarsku.

Čelnici čuvene automobilske manifestacije će pojačati čišćenje i dezinfekciju izložbenog prostora.

Ženeva će ugostiti izlagače i posetioce sledeće nedelje, ali putne restrikcije su prouzrokovale odlaganja ili otkazivanja drugih sajmova, uključujući Mobile World Congress u Barseloni, Light+Building u Frankfurtu i Salon automobila u Pekingu.

„U kontekstu epidemije koronavirusa koja je pogodila Kinu, Palexpo pažljivo proučava situaciju i moguće implikacije“, saopštio je Ženevski izložbeni centar.

„Organizatori ohrabruju izlagače iz rizičnih oblasti da osiguraju da njihovo osoblje prođe neophodne provere, da bi se isključila mogućnost pojavljivanja bilo kakvih simptoma infekcije 14 dana pre dolaska u Švajcarsku, te se na taj način izbegao rizik od širenja zaraze.“

Palexpo je sopštio da je u stalnom kontaktu sa švajcarskim zdravstvenim zvaničnicima i medicinskim savetnicima, da bi se razvio sanitarni akcioni plan, prilagodljiv u realnom vremenu.

U Ženevi će se naći posetioci i izlagači iz oblasti koje su ozbiljno pogođene virusom, kao što je to slučaj sa severnom Italijom.

Kineski učesnici, uključujući rukovodioce iz Smarta, marke koju zajednički vode nemački Daimler i kineski Geely, takođe će biti prisutni.

U ponedeljak, Svetska zdravstvena organizacija, čije je sedište u Ženevi, saopštila je da nema potrebe za usvajanjem mera koje „se bespotrebno mešaju s međunarodnim putovanjima i trgovinom“.

AutoRepublika

(134)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
J4ZZER

A ja kupio karte i platio smestaj, znaci rukavice, bandanu i bocu za disanje, pa ma stand 🙂

moron

Pa, kako ćeš tako „opremljen“ osetiti teksturu i finoću materijala ? 🙂 Mada, to ti je najbezbednije da samo fotografišeš telefonom, sa neke bezbedne daljine …