1. Home
  2. Vesti
  3. Restilizovani Alfa Romeo Giulia i Stelvio debituju u novembru?!
Restilizovani Alfa Romeo Giulia i Stelvio debituju u novembru?!
1

Restilizovani Alfa Romeo Giulia i Stelvio debituju u novembru?!

414
1
Podelite sa prijateljima:

Kao potencijalni datum za premijeru Alfinog restilizovanog dvojca pominje se 23. novembar. 

Tada počinje Salon automobila u Los Anđelesu i veruje se da će Alfa Romeo upravo u najvećem gradu Kalifornije prikazati svoje revidirane modele.

Alfa je za sada tiha kada je reč o restilizaciji i promenama koje će ona doneti. Kada je reč o vizuelnim izmenama, očekuje se da one budu minimalne. Nešto više će se odigrati na planu opreme, gde će se brojni sistemi i opcije naći sada kao deo standardnog paketa.

Najverovatnije će se Stelvio i Giulia okititi novim ekranom za kontrolu informativno-zabavnog sistema koji će biti dijagonale 8,8 inča. Osim toga, neke najave italijanskih medija govore o tome da će doći do potpunog eliminisanja tastera i prekidača na centralnoj konzoli, pa će biti interesantno videti da li će se to zaista i dogoditi.

Što se tiče promena u eksterijeru, ne očekuje se nikakva drastična razlika u odnosu na aktuelne modele, a zna se da će biti ponuđene i nove boje za restilizovane automobile.

Najveća novost svakako je hibridni pogonski sklop. Ipak, još uvek nema nikakvi zvaničnih informacija o tome o kakvim se zaista hibridima radi. Najverovatnije je da će Alfa pribeći tehnologiji lakog hibrida, ali su i sve druge varijante u igri.

U vezi sa motorima se nedavno pojavila i glasina da bi Giulia mogla da dobije još jedan benzinski agregat u svojoj paleti. Automobilski trač kaže da italijanska marka razmatra uvođenje 1,3-litarskog turbo motora koji razvija 180 konjskih snaga.

Šta je od ovih informacija tačno, a šta ne, saznaćemo u naredna dva meseca kada bi potencijalno trebalo da bude premijera u Los Anđelesu.

AutoRepublika 

(414)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zoca

Na MOTOR TALK-u sam procitao jos pocetkom maja 2018-te da izlazi Alfa Giulia sa 1.3 firefly agregatom.Mozda i stvarno sa restylingom.Steta ako ne izadje, jer bi sa vec najmanjom tezinom u klasi sa 1.3 bila jos znatno laksa i pomerila limite upravljivosti.