1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Ford Mustang stiže za tri godine?
Novi Ford Mustang stiže za tri godine?
2

Novi Ford Mustang stiže za tri godine?

266
2
Podelite sa prijateljima:

Iako je debitovala pre pet godina, trenutna generacija modela Ford Mustang ne pokazuje znake slabosti na tržištu. Prošle godine na domaćem terenu je isporučeno 72.489 jedinica, što je za oko 12.000 primeraka više nego broj otpremljenih automobila marke Dodge Challenger i za više od 24.000 vozila u poređenju sa realizacijom trećeplasiranog Chevroleta Camara.

Ford je ranije najavio da nije realno očekivati narednu generaciju pre drugog dela ove decenije (spominjala se 2026. godina) iz razloga što će Mustang u budućnosti deliti modifikovanu platformu sa modelima Ford Explorer i Lincoln Aviator, ali je proizvođač sada sam sebe demantovao.

Naime, na svom zvaničnom internet sajtu kompanija iz grada Dirborn je postavila oglas u kome traže inženjere sa iskustvom rada na izolaciji kabine od neželjene buke. Oglas kao oglas možda i ne bi bio toliko zanimljiv da se u njemu ne spominju i reči „2023 S650“.

Od ranije je poznato da je S650 kodna oznaka, dok se pretpostavlja da je 2023 zapravo godina proizvodnje. To nam govori da je Ford ipak rešio probleme sa platformama i da će Mustang u izložbeno-prodajne salone stići ranije nego što se očekivalo.

Novinari su pokušali da kontaktiraju firmu i saznaju više informacija, ali je Ford odbio da komentariše.

AutoRepublika

(266)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Yankee

Ne verujem da ce biti samo osvezenje. Ipak ce Mustang do tada biti 8 godina na trzistu, a Ford nije bas firma koja toliko dugo nudi neki model i onda ga samo osvezi

moron

„akcijska ponuda“ … Valjda je zato „samo“ 59.990:
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15561241/ford-mustang-bullitt-50-v8