1. Home
  2. Vesti
  3. Hummer se vraća na scenu, ali kao električni pikap
Hummer se vraća na scenu, ali kao električni pikap
1

Hummer se vraća na scenu, ali kao električni pikap

476
1
Podelite sa prijateljima:

Američki GMC povlači čuveni Hummer iz penzije i vraća ga u igru, s tim da se na tržište vraća kao EV. 

Koliko je ovo pametan potez pokazaće vreme, jer je Hummer do sada bio poznat kao SUV i to sa V8 agregatom. No, vremena se menjaju, pa kako je u poslednje vreme prava navala električnih pikap modela, i GMC je rešio da ponudi svoje izdanje, i to baš u vidu Hummera.

Proizvođač iz SAD još nije dao kompletnu specifikaciju modela, ali jeste saopštio određene detalje. Tako će nadolazeći Hummer EV raspolagati sa čak 1.000 konjskih snaga! Ovolika snaga obezbediće mu fantastično ubrzanje, te će se sprint do 60 milja na čas (96 km/h) obavljati za svega 3 sekunde.

Premijera ovog električnog pikapa zakazana je 20. maj ove godine, a automobil bi trebalo da se nađe u prodaji na jesen 2021. godine.

AutoRepublika 

(476)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Balkanboj

Ma naravno, najbolje je prodavati 5 metara i 3 tone nečega na struju gde se realno vozi 1 putnik (vozač).
Bullshit.
Iskrenije bi bilo vratiti to čudo na benzin da ide.