1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Fernando Alonso želi da se vrati u Formulu 1
Fernando Alonso želi da se vrati u Formulu 1
0

Fernando Alonso želi da se vrati u Formulu 1

217
0
Podelite sa prijateljima:

Španski vozač ostavio je mogućnost da se vrati u najbrži cirkus na svetu. 

Nekadašnji dvostruki svetski šampion voleo bi da se 2021. godine ponovo oproba u Formuli 1. Fernando Alonso je u razgovoru za španski AS istakao da su vrata otvorena i za povratak ove godine. „Imamo još nekoliko slobodnih nedelja da me kontaktira neki od timova. Ako se do tada ništa ne dogodi, ostaje prostor za 2021. godinu“, rekao je Alonso.

On je dodao da veruje u svoje sposobnosti kao i da će nova pravila biti ključna za njegov povratak. „Sa manje dosipanja goriva tokom trke i sa točkovima od 18 cola doći će do promene načina na koji se vozi na stazi, tako da verujem da moje godine neće biti problem“, kazao je Španac.

Alonso je rekao da će problem biti izabrati pravi tim, jer se zbog implementacije novih pravila može desiti veliki preokret na gridu. Osim toga, ističe i da ima veliko samopouzdanje i želju da se iznova dokaže.

„U mom muzeju ima mnogo trofeja, mnogo onih iz Formule 1, ali nedostaju mi trijumfi iz hibridne ere. To je nešto poprilično čudno i želim da to ispravim“, zaključio je Fernando Alonso.

AutoRepublika 

(217)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments