1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Restilizovan Mercedes-Benz E klase na renderu
Restilizovan Mercedes-Benz E klase na renderu
0

Restilizovan Mercedes-Benz E klase na renderu

453
0
Podelite sa prijateljima:

Iz nemačke kompanije je tokom prethodne nedelje plasiran set fotografija, još uvek maskirane, E klase u osveženom izdanju. Sam nagoveštaj izgleda velike limuzine iz Štutgarta, bio je dovoljan impuls mašti ruskih novinara iz redakcije Kolesa, koji su pripremili kompjutersku animaciju budućeg „vladara autoputeva“.

Mercedes-Benz E klase se na tržištu takmiči sa Serijom 5 BMW-a i ostalim rivalima, počev od 2016. godine. S obzirom na činjenicu da se već nalazimo u 2020. godini, ne čudi što će najavljene stilske, pa i druge izmene, biti studiozne po prirodi.

Maska hladnjaka će biti impozantnijih dimenzija, dok će oblik iste varirati u odnosu na konkretnu verziju. Render ilustruje potencijalni izgled klasičnog sedana koji poseduje osmougaonu rešetku hladnjaka, dok će varijante „oplemenjene“ AMG paketom nuditi više ljutit izraz lica. Prednje svetlosne grupacije postaju vitkije, tananije i to sve s ciljem harmonizacije sa novijim modelima iz palete Mercedesa.

Istovremeno, blatobrani i poklopac motora ostaju identični kao na verziji koja je inicijalno prezentovana pre četiri godine. Dalje modifikacije na njuški vozila predviđaju preoblikovanje branika gde će usisnici za vazduh delovati u budućnosti nešto oštrije.

Što se tiče zadnjice, može se jasno uočiti da su zadnje svetlosne grupe u potpunosti novorazvijenog dizajna, ali ne posebno za ovo vozilo, već za celu gamu trokrake zvezde. Stop svetla sada imaju jasan horizontalan pravac prostiranja. Maskirani prototip primerci samo delimično otkrivaju izgled zadnjih signalnih korpusa, ali je već sada jasno da je primenjena organska LED tehnologija (OLED), to jest ista onakva kakva će se naći i kod S klase.

Pored stilskih izmena, osvežena E klasa će biti unapređena i sa tehnološke strane. Na primer, u ponudi će se biti čak sedam PHEV modifikacija, koje će putnicima nuditi 50 kilometara električne autonomije, dok će najdominantniji detalj u enterijeru svakako predstavljati novi obruč upravljača. Ispred vozača će se naći i taze verzija multimedijalnog sistema MBUX.

Premijera noviteta se očekuje ove godine, a mi smo već izneli našu pretpostavku da je Salon automobila u Ženevi rezervisan za srećan događaj.

AutoRepublika

Izvor: Kolesa.ru

(453)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments