1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Kolesa: Još jedan render Mercedesa S klase
Kolesa: Još jedan render Mercedesa S klase
0

Kolesa: Još jedan render Mercedesa S klase

644
0
Podelite sa prijateljima:

Kako se dan zvaničnog predstavljanja bliži, broj tendera na internetu je sve veći. Kako je navedeno u izvoru, za pripremu kompjuterske animacije su korišćene „špijunske“ fotografije prototipa koji se mogu uočiti na ulicama širom svijeta.

Na renderu su prikazani mnogi dizajnerski elementi trenutnog Mercedesovog „jezika“, kao i neki potpuno novi detalji poput maske hladnjaka u obliku blago zarobljenog heksagona. Još jedna novina jesu kvake vrata sakrivene u tijelo vrata, iako je to sada već čest element u industriji, vjerujemo da će Mercedes taj detalj podići na neki viši, nivo kao što je S klasa gotovo uvijek do sada radila. Sa zadnje strane automobila će se nastaviti trenutan trend u Mercedesu sa trouglastim svijetlima.

Kada je tehnologija u pitanju tu se očekuje najviše, a vjerujemo da će jedna od novina biti takozvana HD LED svijetla koja Mercedes testira već duže vrijeme. Ukratko, ova tehnologija svijetla će moći da projektuje, poput onog u bioskopu, razne informacije na putu ili zidu ispred sebe.

Predstavljanje W223 generacije S klase očekujemo do kraja ljeta 2020. godine.

AutoRepublika

(644)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments