1. Home
  2. Vesti
  3. Osvežena Opel Insignia GSi (GALERIJA)
Osvežena Opel Insignia GSi (GALERIJA)
3

Osvežena Opel Insignia GSi (GALERIJA)

668
3
Podelite sa prijateljima:

Nakon prikazivanja restilizovane standardne Insignije, Opel je prikazao i osveženu performantnu varijantu ovog modela. 

Vizuelne promene su veoma suptilne, a najveći novitet koji je stigao sa ovom veoma blagom restilizacijom jeste ubacivanje u ponudu novog agregata. Insignia GSi pokretana je sada 2,0-litarskim turbo motorom koji raspolaže sa 230 ks i 350 Nm i uparen je sa devetostepenim automatskim menjačem koji snagu prenosi na obe osovine.

Opel u prvi plan ističe inkorporiranje eBoost tehnologije koja je suštinski osnovni element za brake by wire sistem. Osim toga, navodi se upotreba naprednih IntelliLux LED Pixel Light farova. Prednja svetlosna grupa sada ima čak 164 LED elementa, odnosno 82 po jednom faru!

Nemačka marka veruje da je kvalitet upotrebljenih materijala unutar kabine podignut na još viši nivo. Fenomenalna AGR sedišta mogu se naručiti u raznim kombinacijama materijala, između kojih je u igri i Alcantara.

AutoRepublika 

 

(668)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Čitah negde da su joj oborili CO2, kako sracunah, oko 20 posto.

Balkanboj

Ma i da nisu oborili CO2, dobar automobil.
Nešto mi taj CO2 baš ide na…. u poslednje vreme.

moron

Slažem se, nebitno je. Vmax je ostala ista (limitirana), a ubrzanje je palo (lošije je) za oko 1 sekund. CO2 sam pomenuo samo zbog potrošnje. Očito je i ona značajano oborena. A to već nije tako nebitno. Mada, bitan je „napolju“ CO2, zbog poreza. Ko će (danas) da „napolju“ kupi kola „sa velikom globom“. Mnogi neće.