1. Home
  2. Vesti
  3. Na prodaju Nissan 370Z Pola Vokera (GALERIJA)
Na prodaju Nissan 370Z Pola Vokera (GALERIJA)
0

Na prodaju Nissan 370Z Pola Vokera (GALERIJA)

460
0
Podelite sa prijateljima:

Aukcijska kuća Barrett-Jackson prodaje veliki broj automobila koji su se nalazili u kolekciji tragično preminulog Pola Vokera. Jedan od njih je i ovaj Nissan 370Z. 

Ovaj automobil proizveden je 2009. godine i u sivoj je boji. Akciju je video u petom delu filmske sage Fast&Furious, a u filmu ga je vozio upravo Voker.

Nissan 370Z je mahom u fabričkom, odnosno mint stanju, a jedina ozbiljnija izmena u odnosu na serijski primerak jesu drugačije felne. Japanski model pokreće 3,7-litarski V6 agregat koji razvija više od 330 ks, dok se snaga na zadnje točkove prenosi putem šestostepenog manuelnog menjača.

Konkretan primerak prešao je svega 3.092 milje, odnosno nešto manje od 5.000 kilometara. Barrett-Jackson je saopštio da neće primati rezervacije za ovaj automobil, već da će biti prodat isključivo onome ko najviše ponudi na aukciji.

Velika broj automobila koji su samo deo kolekcije pokojnog Poal Vokera biće prodata u januaru naredne godine. Pogledajte OVDE šta će se sve naći na aukciji.

AutoRepublika 

(460)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments