1. Home
  2. Vesti
  3. BMW pod istragom američke Komisije za hartije od vrednosti
BMW pod istragom američke Komisije za hartije od vrednosti
0

BMW pod istragom američke Komisije za hartije od vrednosti

150
0
Podelite sa prijateljima:

BMW je i zvanično potvrdio da je pod istragom Komisije za hartije od vrednosti (SEC) u SAD. 

Pomenuta, po strogosti zlogasna, američka komisija istražuje BMW, ali su za sada odbili da daju neke konkretnije informacije, izuzev da se pod lupom nalazi prodajni modeli koje primenjuje nemačka kompanija u Americi. Sa druge strane, nemački proizvođač saopštio je da sarađuje sa vlastima.

„Tačno je da nas je SEC kontaktirao zarad sprovođenja istrage i mi u potpunosti sarađujemo dok traje postupak“, stoji u obaveštenju koje je istakao BMW.

Wall Street Journal je ranio javio da će SEC istraživati BMW, ali konkretniji razlozi za istragu, odnosno eventualno sporni načini distribucije luksuznih proizvoda, ostaju još uvek pomalo misteriozni.

AutoRepublika 

(150)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments