1. Home
  2. Prezentacije
  3. Volkswagen T-Roc Cabrio Edition Grey
Volkswagen T-Roc Cabrio Edition Grey
0

Volkswagen T-Roc Cabrio Edition Grey

462
0
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen je od svog jedinog kabrioleta napravio „ekskluzivniji“ model. Novi Volkswagen T-Roc Cabrio je premijerno predstavljen. Asortiman obnovljenog SUV kabrioleta predstavlja veoma zanimljivu ograničenu seriju Edition Grey.

Novi Volkswagen T-Roc Cabrio Edition Grey će ne samo sa ciljem da ponudi dodatnu ekskluzivnosti. U Volkswagenu tvrde da se ovaj model takođe izdvaja po odnosu opreme i cene, u šta baš i ne verujemo 😉.

Novi T-Roc Cabrio Edition Grey je model koji je brzo prepoznatljiv zahvaljujući inovacijama u pogledu spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna. Sada je Volkswagen potvrdio da će biti proizvedeno samo 999 jedinica. Sa njegovim lansiranjem, ponuda koja trenutno uključuje nivoe opreme Style i R-Line biće proširena.

Karoserija ima posebnu završnu obradu u sivoj mat indijum boji. To je nijansa koja je kombinovana sa detaljima eksterijera i enterijera u crnoj boji. Inače, za kreiranje verzije Edition Grey, završni nivo R-Line je uzet kao polazna tačka.

Takođe je ukrašen paketom Black Style koji uključuje ukrasne letvice i poklopce retrovizora i crni zadnji spojler. Kvake na vratima su takođe u crnoj boji. Još jedan detalj koji treba istaći su 18-inčne aluminijumske felne.

Među standardnom opremom su tako zanimljive komponente kao što su navigacioni sistem Discover Media, paket sistema pomoći u vožnji IQ.Driver, farovi IQ.Light LED Matrix, napredna kontrola dugih svetala Dynamic Light Assist, grejani multifunkcionalni volan i kamera za vožnju unazad.

Opciono, prethodno detaljna oprema može biti upotpunjena paketom Edition Plus. Uključuje, između ostalog, aluminijumske felne od 19 inča, prilagodljivu kontrolu šasije, navigacioni sistem Discover Pro, zvučni sistem BeatsAudio.

Ispod haube neće biti iznenađenja. Kao što se moglo očekivati, Volkswagen se odlučio za najsnažniji motor trenutno dostupan u gami T-Roc Cabrio. Edition Grey pogoni 1,5-litarski četvorocilindrični TSI benzinski motor koji razvija snagu od 150 konjskih snaga i 250 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Blok je povezan sa sedmostepenim automatskim menjačem DSG sa dvostrukim kvačilom i ima pogon na prednje točkove.

Početna cena će biti 46.470 evra. Model Edition Plus košta do 51.600 evra. Isporuke će početi u februaru 2023. godine. Volkswagen naglašava da odnos opreme i cene predstavlja uštedu do 2.400 evra.

AutoRepublika

(462)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments