1. Home
  2. Vesti
  3. Vraća se Top Gear America
Vraća se Top Gear America
0

Vraća se Top Gear America

149
0
Podelite sa prijateljima:

Nova sezona američkog izdanja Top Geara biće premijerno prikazana na proleće sledeće godine.

Za one koji nisu upućeni, Top Gear je tokom svog postojanja imao nekoliko spin-off serijala. Tako su gledaoci u zemljama poput SAD, Australije, Rusije, Južno Koreje, dobijali svoje varijante ove emisije sa domaćim voditeljima ali sličnom koncepcijom.

Ipak, nijedan od pomenutih serijala nije dostigao preveliku popularnost na internacionalnom nivou, iako se upravo od Top Gear America najviše očekivalo.

Američko izdanje nekada najpopularnije TV emisije o automobilima danas oživljavaju matični BBC i prekookeanska MotorTrend grupa. Naime, MotorTrend ima svoju internet platformu odnosno aplikaciju preko koje se može doći do pregršt sadržaja za sve ljubitelje automobilizma ali i motociklizma.

Novi serijal Top Gear America vodiće naravno trojica voditelja, no ovaj put svi su daleko poznatiji javnosti za razliku od prethodnih izdanja. Osim Stiga koji će im pomagati u stručnom delu testiranja vozila, u ekipi su: Džetro Bovingdon, Deks Šepard i Rob Kordri.

Mada većini ime i prezime Džetro Bovingdon ne znači posebno mnogo, ovde se ipak radi o prekaljenom automobilskom novinaru. Čovek ima više od 20 godina iskustva u automobilskim medijima, radio je za EVO i Car magazine, kao i za američki Car and Driver. Osim toga, u poslednjih nekoliko godina bio je član više YouTube kanala, pa na ovom sajtu lako možete pronaći kako izgledaju njegove prezentacije automobila.

Deks Šepard i Rob Kordri su obojica glumci, sa bogatim iskustvom u komediji. MotorTrend i BBC nisu saopštili koliko će trajati nova sezona Top Gear America, odnosno koliko će epizoda biti snimljeno i da li će postojati specijali na koje smo navikli u britanskom Top Gearu.

AutoRepublika 

(149)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments