1. Home
  2. Vesti
  3. FCA opet počinje sa proizvodnjom delova za Lanciju Delta Integrale
FCA opet počinje sa proizvodnjom delova za Lanciju Delta Integrale
4

FCA opet počinje sa proizvodnjom delova za Lanciju Delta Integrale

1.25K
4
Podelite sa prijateljima:

Fiat Chrysler alijansa otpočeće ponovo da proizvodi odbojnike za legendarni Lancijin model. 

Lancia Delta Integrale postala je u poslednjih desetak godina veoma tražen i cenjen klasik. Ipak, teško je pronaći sve delove za ovaj automobil, a jedan od traženijih su branici.

Dakle, italijansko-američka alijansa će kroz svoje odeljenje FCA Heritage nuditi na prodaju potpuno nove odbojnike za Deltu. Za sada nema potvrda o tome da li će još neki delovi ući u proizvodnju, ali italijanski mediji navode da je Fiat spreman da sasluša ako bude bilo velike potražnje.

Lancia danas ne pravi sporske automobile. Zapravo, pravi samo jedan model – Ypsilon, koji je mali gradski automobil. Šta će biti sa Lancijom nakon spajanja FCA i PSA još uvek je misterija, no kako je Karlos Tavarez najavio da neće biti gašenja brendova u novonastaloj automobilskoj grupaciji, verovatno je da će Lancia preživeti.

Zamislite novu generaciju Delte Integrale, spremne za 21. vek? Bio bi to lep prizor.

AutoRepublika 

(1254)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
BojanNeki

Pričao davno sa drugarom kad bi nova Lančija Delta bila na Đorđo (Giorgio) platformi, pa najjača da deli i motor sa QV modelom tj 500ks… uh zlo.
Ali nema od toga ništa.

Don

Sad dvije opcije, il su lažljivci ko Ameri pa će pogasiti što mogu i moraju ili cova govori istinu jer trebaju pandan vw grupi. Ovo drugo se čini realnije , ali treba vidjeti koliki će biti troškovi nastale kompanije a kolika dobit. Ionako je na bazi 50-50, ujedinjenje kompanija a ne preuzimanje.

Ivan

Mislim da novoj grupi fali igrač u premijum segmentu i da bi tu trebalo biti mesta i za Alfu i za Lanciu ako su pametni.DS nije zagrabio veliki deo tržišta,Ferrari i Maserati su iznad toga a Fiat,Peugeot i Citroen nisu brendovi koji pripadaju premijumu.

Zoca

Nema ni Simce,Talbot-a…Pojeo ih Peugeot.Mnogo su inovacija svetu donele i Italijanska i Britanska auto-industrija ali trziste je nemilosrdni i nepravedni sudija.