1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedesu SLS AMG neophodan prijem na odeljenje intenzivne nege
Mercedesu SLS AMG neophodan prijem na odeljenje intenzivne nege
0

Mercedesu SLS AMG neophodan prijem na odeljenje intenzivne nege

2.75K
0
Podelite sa prijateljima:

Ovoga puta nam društvene mreže ne donose ništa lepo. Zahvaljujući istim, u prilici smo da prenesemo fotografije i naznake, u osnovi tužne priče za jedan Mercedes SLS AMG koji je očigledno bez „roditeljskog nadzora“ već neki duži vremenski period. 

Na fotografijama se vidi predivan nemački kupe kako leži direktno na felnama izvedenim u stilu koji je nekada karakterisao AMG točkove. Sudeći prema onome što je vidno na slikama i onome što se da pročitati iz komentara, rasni kupe je zaplenjen od strane policije, a od tada nije iznet na prodaju.

Vlasnica Instagram profila na kom su objavljene fotografije majorka_01, nije pružila nikakva dalja objašnjenja ali su se javili družbenici s ove mreže prenoseći da je vozilo nekada pripadalo „uglednom“ ruskom preduzetniku koji je na kraju balade ostao bez bogatstva, odnosno bez mogućnosti da servisira obaveze prema državi.

Kao posledica likvidonosne nemoći, SLS AMG je zaplenjen od strane poreskih vlasti Ruske Federacije a do danas očito nije ušminkan za iznošenje na aukciju.

Da podsetimo da Mercedes SLS AMG poseduje atmosferski V8 motor zapremine 6,2 litara. Kao takav on razvija 571 konjsku snagu uz 650 njutn metara maksimalnog obrtnog momenta. Kao kod svakog rasnog automobila pogon je na zadnjoj osovini.

Ubrzanje do “stotke” se odigrava u 3,8 sekundi, a maloprodajna cena po kojoj se nudio ovaj zaista atraktivan kupe je dosezala i do celih 200 hiljada evropskih ovčanica.

AutoRepublika

(2747)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments