1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai pripremio SUV „plug-in“ koncept – najava novog Tucsona? (VIDEO)
Hyundai pripremio SUV „plug-in“ koncept – najava novog Tucsona? (VIDEO)
0

Hyundai pripremio SUV „plug-in“ koncept – najava novog Tucsona? (VIDEO)

132
0
Podelite sa prijateljima:

Ovo bi mogao da bude rani uvid u novu generaciju Tucsona.

Salon automobila u Los Anđelesu samo što nije počeo. To naravno znači da ćemo u narednih nekoliko dana biti bombardovani razno-raznim „tizerima“ novih proizvoda. Planirano je više od 65 premijera, a bar jednu će imati Hyundai. Reč je o SUV modelu, koji južnokorejska marka opisuje kao „revolucionaran“.

Hyundai za sada nije voljan da pruža preciznije detalje, ali definitivno se radi o nečem posebnom, ukoliko pažljivije analiziramo dotični render.

Način na koji se maska hladnjaka spaja s farovima podseća na restilizovani Grandeur, kao i spektakularni Le Fil Rouge koncept iz 2018., dok se čini da prednji odbojnik krase vazdušne zavesice, koje usmeravaju tok vazduha, poboljšavajući na taj način aerodinamiku.

„Fensi“ maska hladnjaka je nešto više od atraktivnog detalja, jer poseduje aktivne panele koji ostaju zatvoreni kada je vozilo u stanju mirovanja, a otvaraju se po potrebi tokom vožnje, da bi se unapedila gorivna efikasnost.

Hyundai je takođe objavio kratak video klip novog koncepta, koji otkriva svetlosnu traku koja se pruža preko čitave širine zadnjeg dela. S obzirom na priključak za punjenje, jasno je da se radi o „plug-in“ hibridu, mada tehničke specifikacije za sada ostaju nepoznate.

Da ponovimo, sasvim je moguće da ova studija najavljuje novu generaciju popularnog Tucsona.

AutoRepublika

(132)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments