1. Home
  2. Vesti
  3. Škot vozio tri fotelje na automobilu
Škot vozio tri fotelje na automobilu
0

Škot vozio tri fotelje na automobilu

152
0
Podelite sa prijateljima:

Verovatno najbizarnija slika iz sveta automobilizma ove nedelje stiže nam iz Škotske. 

Bio je to neobično lep i sunčan dan u prestonici Škotske – Glazgovu. Vozač koji je svojim Mercedesom prevozio tri fotelje koje su se nalazile praktično na vozilu privukao je pažnju drugih učesnika u saobraćaju.

Nakon što su ga prijavili policiji i ista ga zaustavila, vozač se pravdao da su fotelje vezane (obratite pažnju da je gurtna pričvršćena za naslon za glavu vozačevog sedišta) i da nije opasnost za druge učesnike u saobraćaju. Osim toga, kazao je policiji da nije hteo da plaća nekog da mu transportuje ovaj nameštaj, pa da je tome pristupio samostalno.

Policija Glazgova saopštila je da je napisala nekoliko kazni ovom neopreznom vozaču. Mada koliko god ovo izgledalo neverovatno, ovakvih sličnih, ali i gorih prizora često imamo prilike videti i na našim drumovima.

AutoRepublika 

(152)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments