1. Home
  2. Vesti
  3. BMW serije 5 za 2021. na Nirburgringu – uvećana maska hladnjaka i novi farovi
BMW serije 5 za 2021. na Nirburgringu – uvećana maska hladnjaka i novi farovi
1

BMW serije 5 za 2021. na Nirburgringu – uvećana maska hladnjaka i novi farovi

445
1
Podelite sa prijateljima:

Ranije u toku ove godine, BMW je uverio svoje kupce da neće svi njegovi modeli dobiti hipetrofiranu masku hladnjaka, poput one na X7 i osveženoj seriji 7. Za sada, samo je serija 3 izbegla uvećane nozdrve, jer prototip serije 5 za 2021. takođe poseduje prilično naglašene elemente anfasa.

Bavarci smatraju da novi stil treba da se primeni i na model iz E segmenta, a to je evidentno, bez obzira na kamuflažu.

Zapravo, nije reč o visokim dvostrukim „bubrezima“ kao na Conceptu 4, već je forma više četvrtasta, slična seriji 7. Porvrh svega, tu je i 3D izgled oreola prednjih farova, u stilu koji do sada nije krasio bavarske modele. Na špijunskim fotografijama se nalazi M Sport M550i (ili M550d), očigledno agresivnijeg stava.

Trenutno, M550i raspolaže s 530 ks iz 4,4-litarskog V8. U međuvremenu, M550d isporučuje 400 konja iz quad-turbo 3,0-litarske jedinice. Ne treba biti iznenađen ukoliko 545e „plug-in“, koji nudi sličnu količinu snage, takođe postane član M Sport porodice. Što se enterijera tiče, moraćemo malo da sačekamo da vidimo promene, ali ako ih i bude, biće neznatne.

AutoRepublika

(445)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
damir11

Ja kao fan bmw samo da kazem, je*em dizajneru mater i onu masku hladnjaka nek gurne sebi u g.
Ne znam ko bi ono kupio.